Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Familieoplevelsesklubben

Red Barnet

Om donationen

Red Barnets Familieoplevelsesklub i Odense arrangerer ca.10 aktiviteter om året for socialt udsatte og sårbare familier (20-25 børn og unge samt deres forældre). Familierne bliver henvist til klubben af Odense Kommune. Familieoplevelsesklubben drives af frivillige. Børnene og deres forældre får en række fælles oplevelser, og deres sociale netværk udvides. Aktiviteterne kan fx være en tur i svømmehallen, en påsketur med madkurv og lege, en tur til Legoland osv. TrygFondens støtte dækker entre og materialer til 10 oplevelser.
Region
Syddanmark
Type
Projekt
Modtager
Red Barnet
Støttet beløb
20.000 kr., år 2021
Delmål
Fællesskaber for alle

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Det går rigtig fint.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Taknemmeligheden og glæden efter hver oplevelse indebærer som oftest "Dette her kunne vi aldrig have gjort selv" eller "Jeg ville ikke kunne have overskuddet til at planlægge og tage afsted med min datter, hvis det ikke var for jer". Samt har de fortalt at familierne ses i fritiden, hvilket vil sige de har skabt legeaftaler for deres børn og dem selv. Derudover hvis der er en familie der ikke kan deltage, skabes der altid kontakt til dem af børn og voksne for at vise at de er savnet.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Det er altid forskelligt hvad man rammer, når det er forskellige individer med meget forskellige interesser. Dog var der ikke nogle der ikke gjorde vi ikke nåede vores mål. De "små" ture, som påsketur, svømmehal, naturtur er der vi får skabt de stærke relationer mellem hinanden og de større ture skaber følelsen af at de ikke er ekskluderet - i form af at de også får prøvet hvordan det er at være i de store forlystelsesparker osv.

Delmål

Fællesskaber for alle

Gode sociale relationer, oplevelsen af at høre til og dét at kunne være noget for andre er vigtigt for at føle sig tilfreds med livet. Vi vil bidrage til, at alle voksne har mulighed for at tage del i fællesskaber og få hjælp og støtte, hvis de er på vej ud af dem.

 
Mere om vores fokusområde Fællesskaber for alle