Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Feriebørn

Røde Kors

Om donationen

Ungdommens Røde Kors afholder hvert år ferielejr for børn og unge. Børnene og de unge kommer fra familier, hvor både de økonomiske og mentale ressourcer er små. Donationen går til afholdelse af ferielejren, hvor 25 børn og unge får mulighed for at få nogle gode og oplevelsesrige feriedage med aktiviteter og leg. Det giver børnene et frirum i hverdagen, som de kan have glæde af i lang tid.
Region
Sjælland
Type
Projekt
Modtager
Røde Kors
Støttet beløb
80.750 kr., år 2021
Delmål
Alle med fra start

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn, Unge

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi var lidt bekymrede for om der ville blive tilmeldt børn, pga. CORONA. Men heldigvis så situationen senere anderledes ud.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
De 7-13 årige havde en fantastisk lejr (plan vedhæftet). Alle børn var med, og særlig et barn som var klar til at tage hjem allerede den første aften, pga. hjemve. De unge hjælpere hjalp ham igennem hele ugen -så flot -både af knægten og de unge hjælpere. De 14-17 årige gik dårlig. De blev allerede sendt hjem efter et par dage pga. mange smittede med CORONA

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Jeg synes det er svært. Vi har fat i pressen og sagsbehandleren -men nogen har ikke hørt om det

Delmål

Alle med fra start

Alle børn og unge har brug for en hverdag med skolegang og fritidsliv i fællesskaber med jævnaldrende. Vi vil bidrage til at børn og unge, der vokser op i udfordrede familier, eller selv er udfordrede af psykiske og sociale vanskeligheder, kan leve et liv, der ligner det liv, alle andre børn og unge har.

Mere om vores fokusområde Alle med fra start