Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Feriedrenge 2015

Støtteforeningen til Feriedrenge ved Bornholms Vær

Om donationen

Region
Hovedstaden
Type
Projekt
Modtager
Støtteforeningen til Feriedrenge ved Bornholms Vær
Støttet beløb
180.000 kr., år 2015
Delmål

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Unge

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Henvist til næste rubrik "Sådan ville I måle effekten i projektet" så synes jeg bestemt at vi har forankret os super godt i projektet idet vi med det nye tiltag ved at hver enkelt medlem af staben har sin lille gruppe af drenge som de kan henvende sig til, og ud over jeg har min egen lille gruppe, så går jeg hen over alle gruppernes ved at de kan møde mig, når jeg er i København. Og dette møde er noget som de benytter sig af på den gode måde, og der er behov for det. Jeg mener bestemt vi gør en forskel og på den positive måde.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Som efterfølgende beskrevet vil jeg mene, at kunne konkludere, at vi har nået et meget pænt resultat idet vi har løbende kontakt til 17 ud af 19 drenge. Og at de hver især kontakter os flittigt hvad enten det er deres kontakt person i staben eller det er mig, når jeg ankommer til hovedstaden, Og dette som senere beskrevet mindst en gang om måneden. Dage forinden min ankomst til København offentliggør jeg dato,tid og sted og så kan de uanmeldt møde op, og det er ofte to til tre timer jeg er på stedet, og efterfølgende kan der være en af drengene som spørger til om jeg har tid til en snak og så er der også tid til det. Så går vi en tur og får en snak mand til mand, eller bliver siddende efter de øvrige er gået. Det sker næsten ved hvert møde at der er en af drengene som skal have vendt en ting med hensyntagen til familie forhold eller en episode i byen som lige skal vendes og drejes. Og gældende for alle 17, så har de forstået budskabet om, at det handler om den rette kurs i deres dagligdag og dette såvel i fritiden som i skoletiden. Der skal være aktivitet begge steder, men af den gode og sunde slags. Uagtet hvad som handler det jo i bund og grund om fremtræden og god opførsel samt være aktiv på de rigtige steder og på de rigtige måder.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi er af den overbevisning at vi kører et projekt som giver drengene den maximale oplevelse og indlæring i menneskelige værdier. Med det menes, at vi gennem de action prægede aktiviteter og med passende civile og afslappende pauser formår at komme tæt ind på livet af drengene, og det at staben er af variabel alder gør, at den enkelte dreng kan henvende sig til den personlighed, som han matcher. Og derved opnår en fortrolighed som er guld værd i den sidste ende, og hele staben gør virkelig meget ud af, at fortælle hvad konsekvensen er, dersom man træder forkert ud i samfundet, og hopper på de forkerte action prægede aktiviteter. Og mange af drengene har små og store drømme om et eller andet action præget job, som i den sidste ende kræver den fornødne eksamen hvor især dansk og matematik er en vigtig faktor. Og vi gør ligeledes meget ud af at fortælle de unge mennesker hvor vigtigt det er, at fremtone korrekt over for sine omgivelser. Dette være sig blandt sine skolekammerater men bestemt også over for sine venner samt den voksengruppe som man støder på i sin dagligdag.