Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Frøen 2021

Ungdommens Røde Kors

Om donationen

Ferielejren Frøen giver udsatte børn i alderen syv til 13 år en bekymringsfri uge med sjov, venskaber og positivitet. TrygFonden har støttet lejren i mange år, og denne donation går til afholdelse af lejren i 2021.
Region
Syddanmark
Type
Projekt
Modtager
Ungdommens Røde Kors
Støttet beløb
40.000 kr., år 2020
Fokusområde
En plads i fællesskabet

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har allerede i løbet af lejren fået tilsagn fra både nye og gamle frivillige om at de ønsker at komme igen. Flere børn har igen i år udtrykt ønske om at komme tilbage som frivillige når de bliver gamle nok.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
I år oplevede vi både børn og frivillige som virkelig nød godt af at dyrke det særlige fællesskab der opstår på ferielejr. Det var særligt tiltrængt i år efter meget isolation grundet corona. Vi så, også i år, børn der åbner sig henover ugen og som skaber gode relationer til hinanden og til de frivillige. Det er ganske fantastisk!

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi evaluerer altid grundigt med børn og frivillige, og går altid op i at næste års lejr skal blive endnu bedre. Næste år vil vi eksempelvis se nærmere på hvordan vi på endnu bedre vis organiserer aktiviteterne for børnene om aftenen.

Fokusområde

En plads i fællesskabet

Alle har ret til en plads i fællesskabet. Det kræver et samfund med høj sammenhængskraft og respekt for forskellighed. Vi arbejder for, at mennesker i alle samfundsgrupper gennem frivillighed, beskæftigelse, netværk og egne initiativer kan deltage i positive sociale fællesskaber.
Mere om vores fokusområde En plads i fællesskabet