Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Frøen 2021

Ungdommens Røde Kors

Om donationen

Ferielejren Frøen giver udsatte børn i alderen syv til 13 år en bekymringsfri uge med sjov, venskaber og positivitet. TrygFonden har støttet lejren i mange år, og denne donation går til afholdelse af lejren i 2021.
Region
Syddanmark
Type
Projekt
Modtager
Ungdommens Røde Kors
Støttet beløb
40.000 kr., år 2020
Delmål
Alle med fra start

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har allerede i løbet af lejren fået tilsagn fra både nye og gamle frivillige om at de ønsker at komme igen. Flere børn har igen i år udtrykt ønske om at komme tilbage som frivillige når de bliver gamle nok.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
I år oplevede vi både børn og frivillige som virkelig nød godt af at dyrke det særlige fællesskab der opstår på ferielejr. Det var særligt tiltrængt i år efter meget isolation grundet corona. Vi så, også i år, børn der åbner sig henover ugen og som skaber gode relationer til hinanden og til de frivillige. Det er ganske fantastisk!

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi evaluerer altid grundigt med børn og frivillige, og går altid op i at næste års lejr skal blive endnu bedre. Næste år vil vi eksempelvis se nærmere på hvordan vi på endnu bedre vis organiserer aktiviteterne for børnene om aftenen.

Delmål

Alle med fra start

Alle børn og unge har brug for en hverdag med skolegang og fritidsliv i fællesskaber med jævnaldrende. Vi vil bidrage til at børn og unge, der vokser op i udfordrede familier, eller selv er udfordrede af psykiske og sociale vanskeligheder, kan leve et liv, der ligner det liv, alle andre børn og unge har.

Mere om vores fokusområde Alle med fra start