Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Gruppe for seksuelt misbrugte.

Center for seksuelt misbrugte (CSM)

Om donationen

Region
Syddanmark
Type
Projekt
Modtager
Center for seksuelt misbrugte (CSM)
Støttet beløb
50.000 kr., år 2017
Delmål

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Unge, Ældre, Kvinder, Mænd

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Projektet har styrket samarbejdet mellem os og behandlingssektionen i en grad så vi nu er gået sammen om videreførelse af gruppeforløbene. Der har været og er fortsat dialog med flere kommuner i regionen gennem vores udbyggede samarbejde med Selvhjælp i Kolding, Haderslev, Aabenraa og Varde der alle har vist interesse for projektet. Der har været møde med Psykiatriudvalget i regionen og flere psykiatriske afdelinger omkring mere generel samarbejde til gavn for vores målgruppe.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har gennemført de planlagte gruppeforløb som der var målsat og brugerne har opnået at få den viden vi tilsigtede. Ligeledes har brugerne opnået spejling og gruppesammenhørighed med ligesindede og har udviklet sig på adskillige personlige parameter. Der hvor vi fortsat har en opgave, er i forhold til at forankre tilbuddet fremadrettet i et samarbejde med Odense kommune. Aktuelt er vi derfor gået ind i et samarbejde med CSM-Syd behandlingssektion om fælles gennemførelse af fremtidige gruppetilbud. Vi er fortsat i god dialog med Odense kommune og andre aktører, lige som vi har fået kompetencer gennem vores erfaringer med dette projekt til at etablere flere selvstændige gruppeforløb i frivilligsektionen.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi prøvede forskellige modeller af undervejs og ændrede på rammerne når de var uhensigtsmæssige eller vi havde draget en erfaring. Dette blev til en meget dynamisk process tilpasset det aktuelle behov, og derfor blev de 2 forløb ikke ens da gruppemedlemmerne var forskellige i de 2 grupper.