Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Gyrstinge i bevægelse

Gyrstinge og Ørslevvester Lokalråd

Om donationen

Med det formål at give Gyrstinges børn og unge et tilbud, som inspirerer til bevægelse og socialt samvær, skal dette projekt bidrage til etablering af et udendørs aktivitetsområde med blandt andet en multibane, fitnessredskaber og en crossfitbane. Ønsket er, at byens småbørnsfamilier og seniorer også vil anvende området, der placeres centralt i Gyrstinge Landsby.
Region
Sjælland
Type
Projekt
Modtager
Gyrstinge og Ørslevvester Lokalråd
Støttet beløb
100.000 kr., år 2015
Delmål

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Det er lykkes rigtig godt multibanen er brugt til gadefodbold, åben skole og til aftentræning når den lokale fodboldbanen var for våd at spille på for idrætsforeningen. Skoleelverne på skole bruger multibanen samt aktivitetspladsen i skoletiden og når de har fri. Kilden til fitness og idrætsforeningen bruger også aktivitetsbanen til udendørstræning eller opvarmning. De unge i byen 13 + er utrolig glade for de nye områder hvor de nu føler de har nogle spændende og sjove aktiviteter de kan mødes om. De mødes til hygge fodboldt som de kalder det eller til træning på aktivitetsbanen.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Multibane blev opført i sep. 2015 og har siden hen været brugt af skoleelever i skoletiden, det har været så populært at man har været nød til at lave skema til hver klasse for hvornår de kunne benytte banen. Banen er desuden blevet brugt utrolig meget af de øvrige unge når de kommer hjem fra skole i aften timerne og i weekenderne det er her de vælger at mødes. Desuden er voksne især mænd med børn i aften meget på banen også. Aktivitetspladsen og crossfitt er blevet indviet i oktober 2017. Siden indvielsen er den blevet brugt utrolig meget af alle aldre både til træning og til at gå en tur hen til for at mødes med andre. Vi ser frem til foråret hvor vejret er lidt mere med os samt lidt højere temperatur.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har valgt at udbygge projektet med en bålhytte og en svævebane. Dette har vi også lige indviet her i okt. 2017 med stor succes. Vi valgte at gøre det for at man også kan sidde og hygge sig med medbragt mad eller bål og gøre området endnu attraktivt sådan at man også at mødes før eller efter træning til hygge og evt. danne nye netværk.Et andet mål var også at få institutionerne og turister til området.