Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Halloweentur til Djurs Sommerland

Red Barnet

Om donationen

Red Barnet Silkeborgs oplevelsesklubber arrangerer fælles oplevelser og aktiviteter for udsatte børnefamilier. I klubberne mødes familierne og får gode oplevelser sammen, og både børn og voksne kan skabe nye relationer og venskaber. Donationen gør det muligt at arrangere en tur til Djurs Sommerland i efteråret 2023, hvor 30 børn og unge samt 20 voksne kan være med.
Region
Midtjylland
Type
Projekt
Modtager
Red Barnet
Støttet beløb
34.800 kr., år 2023
Delmål
Alle med fra start

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn og unge, Voksne

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi havde bare en dag, hvor alting spillede og hvor næsten hele klubben var samlet ikke kun om den fælles oplevelse, men også rent fysisk, da vi kunne spise frokost sammen. Denne tur har betydet rigtig meget for alle dem som var med.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi havde en helt perfekt dag i Djurs Sommerland. Vejret var fint og alle var så mega glade og taknemmelige. Faktisk var der kun én familie, som ikke deltog - hvilket satte budgettet lidt på prøve, da der kom 20 personer mere end vi havde budgetteret med ;-) Men det er jo egentlig bare et tegn på at vi ramte helt rigtigt med denne tur ;-) Jeg har efterfølgende fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra glade børn og taknemmelige voksne.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Jeg syntes faktisk bare, at alt spillede. Årets bedste tur.

Delmål

Alle med fra start

Alle børn og unge har brug for en hverdag med skolegang og fritidsliv i fællesskaber med jævnaldrende. Vi vil bidrage til at børn og unge, der vokser op i udfordrede familier, eller selv er udfordrede af psykiske og sociale vanskeligheder, kan leve et liv, der ligner det liv, alle andre børn og unge har.

Mere om vores fokusområde Alle med fra start