Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Havtasker til udlån inkl. skab

Gang i Fredensborg, Fredensborg Kommune

Om donationen

Svømning i åbent vand er en friluftsaktivitet med stigende popularitet. Svømningen er en god motionsform, men er også præget af en grad af usikkerhed grundet manglende synlighed. I forhold til andre sportsudøvere på vandet, såsom kanoer og robåde, har svømmerne ikke samme mulighed for gøre sig synlige i vandet. Der blev derfor etableret en 1.000 meter lang havsvømmebane i Esrum Sø i 2014, så svømmerne er mere synlige og bedre selv kan orientere sig. Donationen fra TrygFonden skal gå til indkøb af 40 havtasker. Havtaskerne, som er et oppusteligt vedhæng der fastspændes svømmerne, skal øge sikkerheden yderligere for svømmerne.
Region
Hovedstaden
Type
Projekt
Modtager
Gang i Fredensborg, Fredensborg Kommune
Støttet beløb
17.000 kr., år 2015
Delmål

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Projektet som sådan er selvforankret, da det er partnerskabet Gang i Fredensborg som sørger for at hænge taskerne ud og tage dem ind når sæsonen er ovre og vedligeholde dem. Men vi har gode samarbejdspartnere i Sejlklubben Esrum Sø som stiller deres areale til rådighed for udlån af taskerne og Fredensborg Atletik Klubs triatlon afdeling som også er med til at udbrede kendskabet til dem.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har indfriet målet og er rigtigt glade for at kunne stille havtasker til rådighed for vores borgere som skal svømme Open Water i Esrum Sø. Tilbuddet er også blevet positivt modtaget af borgerne og vi har ikke oplevet hverken hærværk eller tyveri. Så det tegner lyst fremover, da havtaskerne netop skal være lige at gå til hvis de skal blive brugt og opfylde formålet med øget sikkerhed.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Det er lidt for tidligt at sige, da sidste års Open Water arrangement blev afviklet inden havtasketilbuddet var etableret. Men vi har været aktive ift. at udbrede tilbuddet i lokalavisen, på hjemmesider og sociale medier, samt til kommunens skoler og foreninger. Når havtaskerne om lidt hænges ud for årests sæson vil vi igen give markedsføringen af taskerne et boost, for at udberede kendskabet og brugen af dem yderligere.