Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Herning børnelejr 2021

Red Barnet Herning

Om donationen

Red Barnet i Herning har flere års erfaring med familieklub, følgevenner og andre sociale aktiviteter for udsatte og økonomisk trængte familier. Donationen går til at afholde en ferielejr i Thy for nogle af kommunens mest udsatte børn med kreative værksteder, udendørs leg, badeture og mange andre hyggelige aktiviteter. Ferielejren giver børn, som ellers ikke vil komme på ferie, mulighed for at få nogle gode ferieminder og finde nye kammerater.
Region
Midtjylland
Type
Projekt
Modtager
Red Barnet Herning
Støttet beløb
15.000 kr., år 2021
Delmål
Alle med fra start

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi havde allerede i år rigtigt mange gengangere fra sidste års lejr, og børnene var alle klar på næste år lejr. Derudover har de fået nye venner på lejren, som jo bor i samme kommune og dermed kan de vedligeholde kontakte når de kommer hjem.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
VI havde en rigtig god lejr, hvor børnene fik en masse god oplevelser, havde gode aktiviteter, mødte mange opmærksomme voksne og fik nye venner.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi nåede en masse hygge i lejren, besøg på en bondegård, en hel dag i Jesperhus, en hjemmebiograf, ansigtsmaling og meget mere. Vi blev desværre sendt hjem 1½ dag for tidligt pga coronasmitte, så det er nærmeste det eneste vi kan sætte en finger på i år.

Delmål

Alle med fra start

Alle børn og unge har brug for en hverdag med skolegang og fritidsliv i fællesskaber med jævnaldrende. Vi vil bidrage til at børn og unge, der vokser op i udfordrede familier, eller selv er udfordrede af psykiske og sociale vanskeligheder, kan leve et liv, der ligner det liv, alle andre børn og unge har.

Mere om vores fokusområde Alle med fra start