Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Hjælp til fødselsdagfest

Mødrehjælpen

Om donationen

Mødrehjælpen i Esbjerg giver udsatte børn og unge gode oplevelser. Donationen understøtter disse aktiviteter, herunder et fødselsdagstilbud for børn i alderen 3-14 år, hvor Mødrehjælpen dækker udgifter til fødselsdagsfesten som fx kagemand eller pizza. Herudover støttes en udflugt til Madsbjergby Legeland.
Region
Syddanmark
Type
Projekt
Modtager
Mødrehjælpen
Støttet beløb
31.000 kr., år 2018
Delmål
Alle med fra start

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn, Unge

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Den Rullende Kagemand, er en stor del af vores aktiviteter, som kører hele året.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi kunne med de midler vi fik, støtte sårbare og udsatte familier med børn, der ikke selv havde midler til at afholde en fødselsdage for venner eller klassekammerater. Enten hjemme eller i børnehaven/skolen. Det betyder meget, at barnet med denne støtte, kan være en del af et fællesskab, hvor børnene bliver accepteret og ikke holdes udenfor, fordi far/mor ikke har midler til at holde en fødselsdag.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Projektet er meget målrettet, efter ansøgning, ingen får et nej. Vi kan ikke gøre tingene anderledes, og da vi slev kører ud med det hele, ved vi også at det er de rette familier der får hjælpen.

Delmål

Alle med fra start

Alle børn og unge har brug for en hverdag med skolegang og fritidsliv i fællesskaber med jævnaldrende. Vi vil bidrage til at børn og unge, der vokser op i udfordrede familier, eller selv er udfordrede af psykiske og sociale vanskeligheder, kan leve et liv, der ligner det liv, alle andre børn og unge har.

Mere om vores fokusområde Alle med fra start