Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Idrætsfestival i Vejle 2019

I F S VESTJYDERNE (Idræt for sindslidende)

Om donationen

IFS Vestjyderne er en idrætsforening for personer med psykiske eller sociale udfordringer. I de sidste mange år har de deltaget i Vejle Idrætsfestival sammen med omkring 300 andre deltagere. Med denne donation får cirka 20 af IFS Vestjydernes medlemmer mulighed for igen i år at deltage i festivalen, hvor målet er at knytte nye venskaber, få mere selvtillid og mod på livet og ikke mindst føle sig som en del af et fællesskab.
Region
Syddanmark
Type
Projekt
Modtager
I F S VESTJYDERNE (Idræt for sindslidende)
Støttet beløb
20.000 kr., år 2019
Delmål
Klar til livet

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Unge, Kvinder, Mænd

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Forankringen kommer stille og roligt efterhånden, som vi mødes til træning. Selv den længste march er startet med et enkelt skridt. Det gælder også her.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Det gælder stadig, som det altid har gjort, at når Festivalen er slut i Vejle. Så lever ånden, stemningen, alt positivtieten videre som et "ekko" når vi fortsætter med at mødes til de 2 X ugentlige træninger. De som ikke deltog i Festivalen "smittes" også. Vi er det som nu kaldes psykisk sårbare mennesker. Vi har virkelig brug for lidt adspredelse fra en noget trist og indholdsfattig hverdag.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Det rigtige er at komme ud af sin egen "comfort-zone". Det gør vi til en Festival. Her er der grobund for at skabe forandringer for sig selv. Mødet med ligesindede. Nå kan han det, så må jeg vel også kunne det og så videre.

Delmål

Klar til livet

Et godt fysisk og mentalt helbred er en grundlæggende forudsætning for børn og unges trivsel og muligheder for at udfolde deres potentiale. Vi vil arbejde for børn og unges mentale trivsel og gode relationer i de tidlige år, at børn og unge ikke bruger tobak, at de drikker mindre alkohol, bevæger sig og sover tilstrækkeligt og er med i fællesskaber.Mere om vores fokusområde Klar til livet