Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Juleaften for døve 2020

Tre privatpersoner

Om donationen

Denne donation går til et julearrangement den 24. december for døve sindslidende, hjemløse, ensomme og socialt udsatte mennesker i København og Fredericia. Julearrangementet, der har været afholdt siden 2017, og som stadigt flere ønsker at deltage i, giver deltagerne en hyggelig oplevelse i fællesskab med andre. Initiativtagerne til arrangementet er tre privatpersoner, og håbet fra deres side er, at deltagerne også danner nye venskaber og bliver inspireret af de frivillige til at finde en vej væk fra deres nuværende situation.
Region
Landsdækkende
Type
Projekt
Modtager
Tre privatpersoner
Støttet beløb
17.000 kr., år 2020
Fokusområde
En plads i fællesskabet

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn, Unge, Ældre, Kvinder, Mænd

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Da det er fjerde år i træk, regner vi med at vi har så stærke kontakter at vi vil fortsætte. Derudover har de frivillige sagt at de gerne vil med igen næste gang.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Når vi sætter det på 8, er det fordi corona satte en gevaldig forhindring i vejen for os: måtte vi være mere end 10? Hvordan skulle det gøres osv. Der blev brugt meget tid på at få fat i myndighederne

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Nej. Vi er indledningsvist enige om at fortsætte i 2021, og vi vil blive ved med at gøre brug af vores erfaringer. Det gode er at vi har et solidt netværk af frivillige og kontakter nu. Det vi vil gøre "anderledes", er at udbygge det hele.

Fokusområde

En plads i fællesskabet

Alle har ret til en plads i fællesskabet. Det kræver et samfund med høj sammenhængskraft og respekt for forskellighed. Vi arbejder for, at mennesker i alle samfundsgrupper gennem frivillighed, beskæftigelse, netværk og egne initiativer kan deltage i positive sociale fællesskaber.
Mere om vores fokusområde En plads i fællesskabet