Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Kagemanden og Traditionstoget

Mødrehjælpens Lokalforening

Om donationen

Mødrehjælpens lokalforening i Skødstrup står bag to projekter, der er målrettet trængte familier og primært enlige med børn. Projektet ”Den Rullende Kagemand” er et børnefødselsdagstilbud til familier, der ikke selv har midler til at holde fødselsdag. Det andet projekt, ”Traditionstoget”, fokuserer på sociale aktiviteter for socialt udsatte familier, hvor der blandt andet tilbydes en feriekoloni i en uge i juli og en tur til Djurs Sommerland. TrygFonden har støttet de to projekter gennem flere år med varierende beløb, og denne donation går til at fortsætte Mødrehjælpens indsats.
Region
Midtjylland
Type
Projekt
Modtager
Mødrehjælpens Lokalforening
Støttet beløb
85.000 kr., år 2016
Delmål

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn, Unge, Kvinder, Mænd

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Igen, man får jo chancen for at mødes igen og skabe kontakter Mange af familierne har en kaotisk og presset hverdag, hos os skal man ikke præstere, men kan være sig selv og bare slappe af og nyde børnene og de andre familier.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
VI hører fra forældrene og børnene hvor meget det betyder for børnene at de kan invitere og være vært for en dag for kammeraterne, at de kan bidrage til fællesskabet på den måde. Der dannes kontakter og venskaber på tværs af etnicitet og alder, det gælder både voksne og børn, de genser hinanden og for mulighed for selv at fortsætte relationerne. Vi hører det fra brugerne selv, via samtale, sms og mail

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi synes jo selv det fungerer godt, der er mange der får nye kontakter, venner og bekendtskaber, vi forsøger jo at gøre det så traditionelt som muligt, så genkendelsesglæden er der også. Det skal være noget man kan glæde sig til. Man kan genkende rammerne og ved man kan være tryg hos os.