Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Kreativt weekendfællesskab

Kirkens Korshær Fredericia

Om donationen

Varmestuen, der er drevet af Kirkens Korshær Fredericia, fungerer som fristed for hjemløse, misbrugere, psykisk syge og socialt udsatte mennesker. De fleste sociale tilbud holder lukket i weekenden, og tiden kan ofte føles lang og uoverskuelig for brugerne. Med ønsket om at øge brugernes trivsel og livskvalitet vil Kirkens Korshær Fredericia derfor bruge denne donation til i en prøveperiode at åbne varmestuen søndage og enkelte helligdage. Aktiviteterne, som Varmestuen vil tilbyde, er fx bogklubber, maleværksted, temadebatter, håndarbejde mv. Håbet er, at der vil kunne dokumenteres en positiv effekt ved at holde søndagsåbent, så kommunen og andre samarbejdspartnere vil finde midler til at fortsætte tilbuddet.
Region
Syddanmark
Type
Projekt
Modtager
Kirkens Korshær Fredericia
Støttet beløb
79.375 kr., år 2020
Delmål
Fællesskaber for alle

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Kommunen har givet midler, så vi kan holde søndags åbent. Derved er det lykkes at forankre projektet.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Socialt udsatte fik også et sted at opsøge fællesskabet ved at vi kunne holde søndags-åbent. Der har gennemsnitligt været samme antal brugere om søndagen, som i hverdagen. Det vidner om et behov, der kunne indfries.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Det er forskelligt hvad og hvor mange der deltog i en given aktivitet. Nogle aktiviteter er mere spændende så som banko, men vi har prøvet at udbyde noget forskelligt og varieret, så det favner forskellige mennesker.

Delmål

Fællesskaber for alle

Gode sociale relationer, oplevelsen af at høre til og dét at kunne være noget for andre er vigtigt for at føle sig tilfreds med livet. Vi vil bidrage til, at alle voksne har mulighed for at tage del i fællesskaber og få hjælp og støtte, hvis de er på vej ud af dem.

 
Mere om vores fokusområde Fællesskaber for alle