Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Kunstnere i Hospice

Foreningen af Frivillige ved Hospice

Om donationen

Donationen går til projektet ”Kunstnere i Hospice”, hvor professionelle kunstnere donerer deres tid og talent til syge og døende på landets 20 hospices. Hvert hospice har et katalog over de musikere, sangere, skuespillere og fortællere, der vil dedikere tid. Donationen går primært til dækning af kunstnernes transportudgifter.
Region
Landsdækkende
Type
Projekt
Modtager
Foreningen af Frivillige ved Hospice
Støttet beløb
100.000 kr., år 2018
Delmål
Et godt liv som pårørende

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Ordningen med Kunstnere i Hospice har nu eksisteret i 10 år, så vi vil tillade os at konkludere, at projektet allerede er forankret, og vil forhåbentlig fortsætte på samme måde som hidtil. I den forbindelse siger vi Trygfonde en stor tak for at muliggøre projektet i fremtiden.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
I betragtning af at landets hospicer til stadighed anvender mange af ca. 100 professionelle kunstnere med henblik på optræden, må man konstatere, at målet fortsat bliver indfriet.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Primært har det været patienter og de pårørendes oplevelse af koncerterne, der har opfyldt målet. De forskellige kunstnere er i øvrigt meget glade for deres frivillige optræden, idet konfrontationen med livets afslutning er en stor inspirationskilde for langt de fleste kunstnere.

Delmål

Et godt liv som pårørende

Mange oplever på et tidspunkt i deres liv at være pårørende til en ældre, som har brug for hjælp. Vi vil bidrage til, at pårørende til svækkede ældre ikke bliver belastet i en grad, så det går ud over deres eget helbred og trivsel.
Mere om vores fokusområde Et godt liv som pårørende