Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Linedance i dagtimerne

Happy Feet Linedance

Om donationen

Happy Feet Linedance tilbyder dansehold i Vordingborg og Præstø for alle voksne, som gerne vil danse til god musik -uden nødvendigvis at have en partner. Happy Feet ønsker at etablere et Friskonist-hold i Vordingborg, men foreningen har brug for bedre udstyr, hvis det skal ske. Det slider på materialet, når det flyttes rundt. Foreningen har derfor modtaget støtte til en bærbar computer, højtalere, et anlæg og en mikrofon. Foreningen Happy Feet danser linedance én formiddag om ugen i Præstø. Donationen går til musikudstyr, så der kan oprettes et tilsvarende pensionisthold i Vordingborg.
Region
Sjælland
Type
Projekt
Modtager
Happy Feet Linedance
Støttet beløb
15.000 kr., år 2018
Fokusområde
Lev sundt

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Kvinder, Mænd, Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi vil fortsætte vores gode arbejde

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Holdet i Vordingborg blev desværre ikke til noget, men de få der kom, kører med til Præstø hvor der er 26 glade "Friskonister" på det ene hold og godt 14 der bliver lidt længere for lidt flere udfordringer og mere motion. Vi har givet mange opvisninger i 2018, så nyt materiel falder i god jord.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Manglende printer har gjort vi ikke har haft så mange flyers med ud til opvisningerne. Vi har erfaring for at reklame, PR for vores aktiviteter bærer frugt, så det vil vi gøre meget mere ud af. Vi bruger hjemmeside og Facebook flittigt også.

Fokusområde

Lev sundt

Mere motion, sundere kost, begrænset alkoholforbrug, ingen rygestart og respekt for solen. Vi vil bidrage til, at flere børn og unge grundlægger en sund livsstil tidligt i livet, samt at flere lever et længere liv med bedst mulig livskvalitet.
Mere om vores fokusområde Lev sundt