Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Måltider i Maskinhallen

Kirkens Korshær Storkøbenhavn og Bornholm

Om donationen

Kirkens Korshær er en del af initiativgruppen til "Maskinhal Sundholm", som skal gøres til en drivkraft for nye kulturelle og sociale aktiviteter for brugere, beboere og organisationer på Sundholm. Donationen gør det muligt at etablere et pop-up køkken i maskinhallen, som to gange om ugen inviterer til madlavning og fællesspisning for udsatte, der mangler social kontakt.
Region
Hovedstaden
Type
Projekt
Modtager
Kirkens Korshær Storkøbenhavn og Bornholm
Støttet beløb
218.000 kr., år 2021
Delmål
En plads i fællesskabet

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Kvinder, Mænd

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Projektet er lykkedes med at bidrage til aktiviteterne i Maskinhallen og bringe forskellige aktører i lokalområdet sammen. Vi har samarbejdet om arrangementer med bl.a. Frivilligcenteret og Teater Glimt hvor beboere på Sundholm har deltaget sammen med fx børn fra den lokale børnehave og borgere fra resten af byen. Med samarbejdspartnerne har vi afprøvet forskellige former for aktiviteter og har fået skabt et godt grundlag for fremtidigt brug af Maskinhallen til gavn for projektets målgruppe.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Projektet har i mindre grad været kontinuerligt hver uge og som isolerede spisninger for målgruppen og i højere grad været en del af andre fællesskabende aktiviteter i Maskinhallen, hvor socialt udsatte har været deltagende i måltider. Projektet har været igangsat senere, da den første projektmedarbejder fik en langtidssygemelding efter 1 mdr. Næste projektmedarbejder startede 15.2.2022.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi tænke i projektbeskrivelsen på, at først skal der være spisning for udsatte for sig og så kan vi lave integration med andre gruppen. Men det har været langt lettere at holde spisninger i forbindelse med andre arrangementer end de enkeltstående pop-up spisninger. Arrangementer i hallen interesserer beboerne på Sundholm og det er enkelt at opnå dialog og i de fleste arrangementer også med socialt udsatte som deltagere. Der har bl.a. været scenekunst og kultur, politiske debatter, markeder m.m.