Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Musikkens fællesskaber

Kafe Kolind

Om donationen

Kafé Kolind er en frivillig forening tilknyttet KFUM’s Sociale Arbejde, hvis formål er at yde en social indsats og bidrage til at skabe værdige kår for mennesker i udsatte livssituationer. Donationen går til at etablere en fast musikaktivitet med fællessang, musikworkshops, kaffehygge og samvær i seks lokalområder i Syddjurs Kommune i samarbejde med Syddjurs Provsti. Målet er, at deltagerne oplever at være en del af et meningsfyldt socialt fællesskab med mulighed for opbygning af netværk, og at de oplever at få hjælp fra ligesindede til at håndtere deres angst og ensomhed.
Region
Midtjylland
Type
Projekt
Modtager
Kafe Kolind
Støttet beløb
2.200.000 kr., år 2020
Delmål
En plads i fællesskabet

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Der er skabt opmærksomhed og kendskab til Kafè Kolind der gør det nemmere for mange at søge hjælp eller socialt samvær via Kafè Kolind.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Det har vært muligt at 3 lokalområders musikfælleskaber lever videre. Målet var 6. Af samme grund er der også kun godt 100 deltagere der fortsætter. Kvalitativt er succeen dog noget større da der er skabt fællesskaber, hvor man kender hinanden og kommer ud af ensomhed.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Udskiftningen af ledelse og medarbejdere undervejs, satte projektet tilbage og dermed ville det have været godt for projektet at det ikke var sket.