Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Natur til Langkærparken

Red Barnet

Om donationen

Red Barnet har en naturklub i Tilst, som arrangerer aktiviteter med familier, som bor i og omkring Langkærparken i Tilst. De 15 familier i naturklubben er sårbare med en trang økonomi eller manglende mentalt overskud. Turene giver familierne oplevelser, stjernestunder og minder, de ellers ikke ville få, og de fjerner følelsen af at være uden for fællesskabet. Med donationen kan naturklubben arrangere en tur til Karpenhøj Naturcenter, hvor familierne vil få en dag ude i naturen.
Region
Midtjylland
Type
Projekt
Modtager
Red Barnet
Støttet beløb
11.000 kr., år 2023
Delmål
Alle med fra start

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn og unge, Voksne

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Sammenarbejdet med det bolig sociale team i tilst fortsætter og vi har i klubben planlagt aktiviteter for 2024 på en månedlig basis.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi havde en fantastisk dag i naturen! Familierne sammenarbejde på tværs og fik, sammen med naturvejeleder, samlet en masse planter og urter som de senere hjalp hinanden med at tilberede. Nogle lavede salater, nogle bagte brød på bålet, nogle grillede og nogle tilberedte gryderetter. Der var mange opgaver, og vi fik alle familiens medlemmer aktiveret i opgaverne, hvilket de hyggede sig meget med. Børnene og forældrene kom derfor helt sikkert hjem med en nogle rigtig gode, glade minder fra dagen.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Nej, det var super godt arrangement. Vi kunne ønske os et større antal deltagende på turen da ikke alle familierne tilmeldte sig turen. Vi vil derfor sikre at familierne har datoer for fremtidige arrangementer tidligt på året så de har mulighed for at reservere dagene.

Delmål

Alle med fra start

Alle børn og unge har brug for en hverdag med skolegang og fritidsliv i fællesskaber med jævnaldrende. Vi vil bidrage til at børn og unge, der vokser op i udfordrede familier, eller selv er udfordrede af psykiske og sociale vanskeligheder, kan leve et liv, der ligner det liv, alle andre børn og unge har.

Mere om vores fokusområde Alle med fra start