Søg støtte

Søg

Selvevaluering

PARKINSON GULD

Foreningen Cure4Parkinson

Om donationen

I Danmark lever omkring 8.500 personer med Parkinson. Det er dokumenteret, at motion kan virke symptomdæmpende og nedsætte medicinforbruget – eksempelvis er bordtennis godt som kognitiv træning samt for koordinationen. Foreningen Cure4Parkinson ønsker at deltage i VM i Bordtennis i Berlin samt i German Open med en gruppe parkinsonramte deltagere, og donationen er med til at finansiere træningsforberedelserne og turen til Tyskland.
Region
Hovedstaden
Type
Projekt
Modtager
Foreningen Cure4Parkinson
Støttet beløb
125.000 kr., år 2021
Delmål

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Mænd, Ældre, Kvinder

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
I cure4parkinson har vi hyret en fast træner Marianne Bærtelsen og tilsluttet os Bordtennis Danmark, BAT60+ og projektleder Lars Bo Kaspersen's projekt som Ambassadører. Vi kan ikke være flere medlemmer i Cure4Parkinson og bordtennis skal udbredes til hele landet. Det er en opgave vi sammen kan klare ved at bruge alle BAT60+ klubberne i Danmark. Pt. arbejder vi også på at få indraget Alzheimer Kommunerne, KL, Plejehjem og aktivtetscentre. Vi starter i Rudersdal Kommune. Første møde er aftalt.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Et verdensmesterskab hvor alle var vindere..og 9 bronzemedaljer, se vedhæftede fil. I sidste uge deltog 12 danske bordtennisspillere i verdensmesterskaberne i bordtennis for mennesker med Parkinsons sygdom. Mesterskaberne blev afholdt i Berlin i et stort sportskompleks tæt på Berlins olympiske stadion og official arrangør var det internationale bordtennisforbund (ITTF), som arrangerede disse mesterskaber for anden gang. Første gang fandt turneringen sted i New York med 5 danske deltagere.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Det kunne vi måske nok, det kan man altid, men vi har gjort vores bedste med de midler vi har haft til rådighed. Alle har fået chancen for at deltage og vi synes selv det har være langt over evne, det vi har præsteret. Vi har haft en kanon tur som vi kan leve videre på i mange, mange år. GULDMEDALJEN VAR AT VÆRE DER, resten var eventyr og ud af det blå.. 9 bronzemedaljer.