Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Projekt udemiljø Storåskolen

Storåskolen

Om donationen

Storåskolen, der er en specialskole med 80 elever, som alle har specielle behov, har ikke mange muligheder for at stimulere de multihandicappede børn udendørs. Formålet med dette projekt er således at støtte med midler til et nyt udendørsareal, der indbyder til leg for de handicappede børn. Der skal blandt andet være mulighed for kørestolsbrugere, et område skal afskærmes for andre børns vilde leg, der skal bygges et specialdesignet legehus, aktivitetsstativ og instrumenter.
Region
Midtjylland
Type
Projekt
Modtager
Storåskolen
Støttet beløb
30.000 kr., år 2016
Delmål

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Det er en vigtigt at det pædagogiske personale har lyst til og forstår vigtigheden i at bruge udemiljøet mht at bedre social relationer og kommunikation mm. Det opnås særligt hvis alle tager ejerskab i de aktivitets tilbud vi har derude. Ejerskab tager tid men vi arbejder på det.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har fået det dejligste udemiljø til vores multihandicappede elever

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi er bare så tilfredse med de endelige produkt. Umiddelbart har forløbet været langt fra ansøgning, ide og udførelse. Vi oplever stadig at det er en proces at vurdere hvad er der NU brug for der ude? Hvad fungerer ? Hvad skal vi have mere af? Har vi andre drømme/ behov? Imødekommer vi flest muligt. Feks er sansehuset nuværende indrettet relativt sparsommeligt, men det er vigtigt for os at vi vælger rigtige, brugbare og langtidsholdbare inventar.