Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Recovery gennem musik

Netværkstedet Thorvaldsen

Om donationen

Netværksstedet Thorvaldsen er et aktivitets- og udviklingssted for psykisk sårbare i København og på Frederiksberg med omkring 130 medlemmer. Et af stedets tilbud er Rooster Music, som er et professionelt lydstudie og musikforlag, hvor psykisk sårbare får hjælp til at indspille musik og udgive albums. Med denne donation ønsker netværksstedet at leje lydstudiet Soundscape på Frederiksberg, så målgruppen får mulighed for at få indspillet deres musik professionelt og få udgivet det i digital form, fx gennem musiktjenesten Spotify.
Region
Hovedstaden
Type
Projekt
Modtager
Netværkstedet Thorvaldsen
Støttet beløb
60.000 kr., år 2017
Delmål
Fællesskaber for alle

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi planlægger et fremstød omkring udgivelsen på pressesiden og har en forhåbning om deltagelse i journalistisk TV-program på en landsdækkende kanal. Vi har planlagt koncert i december, hvor flere af albummets sange vil blive fremført. Udgivelsen er på trapperne fra trykkeriet

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Netværkstedet Thorvaldsen/Rooster Music projekt med at indspille et album i professionelle musikere, lydtekniker og producer har været en succes på alle parametre: De psykisk sårbare mennesker fik en oplevelse for livet, der blev produceret en kort film om projektet af en dygtig instruktør og albummet er efter miksning og mastering på vej i trykken

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Faktisk ramte aktiviteterne vores målsætning. Vi ville gerne kunne bruge flere dage og invitere endnu flere psykisk sårbare musikere end anden gang, hvis budgettet tillader det.

Delmål

Fællesskaber for alle

Gode sociale relationer, oplevelsen af at høre til og dét at kunne være noget for andre er vigtigt for at føle sig tilfreds med livet. Vi vil bidrage til, at alle voksne har mulighed for at tage del i fællesskaber og få hjælp og støtte, hvis de er på vej ud af dem.

 
Mere om vores fokusområde Fællesskaber for alle