Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Red barnet børnelejr Herning

Red barnet

Om donationen

Red Barnet i Herning har flere års erfaringer med familieklub, følgevenner og andre sociale aktiviteter for de udsatte og økonomisk trængte familier i Herning Kommune. Nu vil de gerne udvide aktiviteterne med en Børnelejr, så børn fra familier, der ellers ikke ville komme på ferie, kan få en oplevelse i løbet af sommeren. I samarbejde med Herning Kommune vil Red Barnet give ca. 25 børn fra Herning i alderen 7-11 år mulighed for at komme med på en lejrtur til Vestkysten sammen med en gruppe frivillige voksne. Donationen dækker overnatning og spændende aktiviteter for børnene, bl.a. kreative værksteder, udendørs lege, lejrbål og en udflugt.
Region
Midtjylland
Type
Projekt
Modtager
Red barnet
Støttet beløb
10.000 kr., år 2020
Fokusområde
En plads i fællesskabet

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Børnene har nu mødt en masse af os i røde Red Barnet trøjer, og vil derfor også føle sig trygge til endnu et arrangement med Red Barnet. Flere af børnene udtalte også at de både ville ønske at lejren varede længere og at de med sikkerhed ville med igen næste år.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi fik skabte de allerbedste rammer for Børnene, og de manglede absolut intet, bla. pga. jeres fine tilskud

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi nåede både på bondegårdsbesøg, badede i Ringkøbing fjord, var på Vikingemuseum i Bork og børnene nød til fulde den hoppeborg der blev lejet.

Fokusområde

En plads i fællesskabet

Alle har ret til en plads i fællesskabet. Det kræver et samfund med høj sammenhængskraft og respekt for forskellighed. Vi arbejder for, at mennesker i alle samfundsgrupper gennem frivillighed, beskæftigelse, netværk og egne initiativer kan deltage i positive sociale fællesskaber.
Mere om vores fokusområde En plads i fællesskabet