Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Regnbuelejren

Ungdommens Røde Kors att: Regnbuelejren

Om donationen

Ungdommens Røde Kors afholder en uges ferielejr for 70 socialt udsatte børn hvert år. Børnene kommer fra familier med forskellige udfordringer, og de har brug for en pause hjemmefra. På lejren er der mange forskellige aktiviteter for børnene, og donationen går til at give børnene nogle nye og sjove oplevelser sammen med andre børn.
Region
Syddanmark
Type
Projekt
Modtager
Ungdommens Røde Kors att: Regnbuelejren
Støttet beløb
30.000 kr., år 2021
Delmål
Alle med fra start

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi vender stærkt tilbage til Regnbuelejren i 2023.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi endte med at give de 57 deltagende børn på Regnbuelejren en skøn uge med sjov og leg på deres præmisser. Der blev dannet en masse nye venskaber på kryds og tværs, og mange af børnene gav udtryk for, at Regnbuelejren har/har haft en stor betydning for dem, og mange af dem udtrykte et ønske om at komme igen i 2023.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Umiddelbart ikke. Regnbuelejrens struktur er bygget op på en sådan måde, at vi hele tiden afvejer og justerer til, hvis vi oplever, at én aktivitet viser sig at virke bedre hos børnene end en anden. De frivillige kan godt have planlagt en masse aktiviteter, men hvis børnene hellere vil noget andet, ændrer vi kurs. På den måde oplever børnene heller ikke, at der bliver trukket noget ned over hovedet på dem.

Delmål

Alle med fra start

Alle børn og unge har brug for en hverdag med skolegang og fritidsliv i fællesskaber med jævnaldrende. Vi vil bidrage til at børn og unge, der vokser op i udfordrede familier, eller selv er udfordrede af psykiske og sociale vanskeligheder, kan leve et liv, der ligner det liv, alle andre børn og unge har.

Mere om vores fokusområde Alle med fra start