Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Røddinglundlejren

Ungdommen Røde Kors

Om donationen

En sommerferie er ikke en selvfølge for alle børn. Røddinglundlejren, en sommerlejr under Ungdommens Røde Kors, sørger for at give børn i alderen 7-14 år, der kæmper med store udfordringer i hverdagen, en bekymringsfri uge med sjov, venskaber og positivitet. De basale udgifter til lejren sponsoreres gennem indtægter i Røde Kors’ butikker. Donationen fra TrygFonden skal gå til aktiviteter og en udflugt under lejrugen. TrygFonden har i en længere årrække støttet lejren.
Region
Midtjylland
Type
Projekt
Modtager
Ungdommen Røde Kors
Støttet beløb
30.000 kr., år 2015
Delmål

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Projektet har nu kørt i over 10 år, hvor Kathrine og jeg (Jane) har sat ved roret de seneste 3 år. vi stopper ikke, og så længe vi kan skrabe penge sammen til projektet, vil vi fortsøtte med at give børnene denne oplevelse hver sommer. og der er MANGE børn der gerne vil af sted.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi havde en god uge, hvor 60 børn fik nye oplevelser og en ferie de vil mindes resten af livet. Vi gav dem nogle redskaber til at være socialt sammen med andre børn og voksne som de kan tage med videre i deres liv.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi havde meget fokus på mobning, og slog hårdt ned på det i form af samtaler. Visionen for Røddinglundlejren er at der er plads til alle!