Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Samvær for sårbare mennesker

Sølund Musik-Festival

Om donationen

Region
Landsdækkende
Type
Projekt
Modtager
Sølund Musik-Festival
Støttet beløb
100.000 kr., år 2024
Delmål
Fællesskaber for alle

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn og unge, Voksne, Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har behov for at være godt "polstret" i foreningen, for at kunne udvikle alle de projekter vi etablerer, for at skabe fornyelse og forandring for vores målgruppe. Vi kan se at billetsalget er under pres grundet bla. ledsagerordningen. Det agter vi at gøre noget ved. Vi er forpligtiget til at råbe op for dem der ikke selv har kræfterne til det. Vi har lavet flere indsamlinger, og der er doneret mange penge til vores videre virke.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Festivalen blev atter en kæmpe oplevelse for deltagerne. De snakkede allerede om 2025 festivalen, på vej ud af døren af 2024 festen. Den omvendte integrationsfest, Tov'li Tirsdag den 11. juni blev i den grad modtaget godt. Trods blot 12 grd. og optræk til regn satte mere en 6000 mennesker hinanden stævne på vores gæsters præmisser. Ikke færre end 140 studerende er nu med i vores "samskabelsesprojekt" hvor de skal samskabe med vores gæster. Et givende og dynamisk projekt.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi skal gentænke "De Grå Synger" - Der er ikke deltager nok trods det er et gratis arrangement. Vores handi-musik projekt skal (koste hvad det vil) tilbage som et internationalt projekt. Det er et højtskattet projekt i europæisk sammenhæng, som har været "skåret ind til benet" grundet mangel på økonomi. Vores Krea-område "Luftrummet" blev en kæmpe succes, hvor netop de 140 pædagog studerende var med til at samskabe med vores gæster.

Delmål

Fællesskaber for alle

Gode sociale relationer, oplevelsen af at høre til og dét at kunne være noget for andre er vigtigt for at føle sig tilfreds med livet. Vi vil bidrage til, at alle voksne har mulighed for at tage del i fællesskaber og få hjælp og støtte, hvis de er på vej ud af dem.

 
Mere om vores fokusområde Fællesskaber for alle