Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Sikker færden ved havet

Dragør Kommune

Om donationen

I sommersæsonen besøger mange børn og familier den lokale strand og badeanstalt i Dragør. Der er kun én livredder tilknyttet badeanstalten, og denne donation skal således bruges til at tilbyde børn på 6 år at deltage i en Sommer-Svømmeskole i Dragør Søbad, hvor børnene lærer om sikker færden ved vand. Svømmeskolen kører over to uger i børnenes sommerferie, og undervisningen gennemføres af livreddere og svømmelærere og vil bidrage til, at børnene bliver fortrolige med vand og kender de potentielle farer. Donationen dækker svømmeskolen i tre sæsoner, dvs. til og med sommeren i 2019.
Region
Hovedstaden
Type
Projekt
Modtager
Dragør Kommune
Støttet beløb
78.000 kr., år 2016
Delmål

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Det er tydeligt at se, at børnene tager deres familie med ned på badeanstalten resten af sommeren. De går stolt rundt og forklarer og viser rundt. Personalet har hvert år fået 30 nye venner som husker os, selv når vi mødes i Netto lang tid efter.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Det er så skønt at se hvordan børnene "vokser" den uge vi må låne dem. De suger alt til sig, er så ligefremme og hvor er det bare fedt at de efter en uge, opfører sig meget hjemmevendt på badeanstalten.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Personalet har talt om, at målgruppen med fordel kunne hæves lidt i forhold til teorien, men i forhold til svømningen, er der jo bedst at få dem lært noget så tidligt som muligt.