Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Skraldecafeens folkekøkken

Skraldecaféen

Om donationen

Skraldecaféen har fungeret som et mobilt køkken på festivaler og andre arrangementer. Med donationen kan Skraldecaféen etablere sig permanent som folkekøkken på Sydhavnen i Aarhus for bl.a. udsatte grupper. I køkkenet vil det være muligt at lave mad sammen med andre og af overskudsråvarer, der hver dag stilles til rådighed af supermarkeder i Aarhus. Aktiviteterne skal bidrage til mere livskvalitet for hjemløse og udsatte borgere i Aarhus og mindske madspild.
Region
Midtjylland
Type
Projekt
Modtager
Skraldecaféen
Støttet beløb
124.330 kr., år 2021
Delmål
En plads i fællesskabet

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har opnået stor anerkendelse fra både Aarhus kommune og lokalsamfundet. Der har ligeledes været mange medier forbi, bla har DR TV-avisen lavet optagelser inde i køkkenet til et indslag.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Skraldecaféens nye køkken har medvirket til, at Skraldecaféen er blevet en vigtig del af Aarhus kommunes indsats for de ukrainske flygtninge, idet Skraldecaféen bidrager til, at de nytilkomne ukrainere får netværk, et sted at samles, samt mulighed for at blive inkluderet i samfundet og finde den nødvendige hjælp til daglige udfordringer, samtidig med, at der også er plads til, at de hjemløse og andre udsatte borgere i Aarhus kan tage del i de daglige aktiviteter, der foregår i Skraldecaféen.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Nej, ikke umiddelbart