Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Strik til neonatal afd.

Støtteforeningen for Neonatalstrik Øst

Om donationen

Støtteforeningen for Neonatalstrik Øst strikker huer, tæpper og tøj til de for tidligt fødte børn på Sjællands og Bornholms neonatalafdelinger. Som udgangspunkt betaler strikkerne selv det garn, de bruger, men denne donation er et bidrag til indkøb af garn.
Region
Sjælland
Type
Projekt
Modtager
Støtteforeningen for Neonatalstrik Øst
Støttet beløb
7.500 kr., år 2020
Delmål
Klar til livet

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Alle afdelingerne ved, at vi levere en god kvalitet og et godt samarbejde, så de stoler på os også at vi levere i tilstrækkelige mængder. Flere af afd. får special leveringer.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Takke være Trygfondens donation, har det været muligt at indkøbe garn til uddeling blandt vore ca 3000 strikkere, så de kunne producere huer, tæpper m.v.. Fordi vi kan levere i en god kvalitet, bliver vi også inddraget i de forskellige afdelingers ønsker. F.eks. havde en afdeling fået nyt udstyr til ventilering. Det krævede dog en speciel strikke anordning. Vi lavede en prototype, som vi sendte til afdelingens godkendelse, et prøvesæt af 20 stk. og derefter bliver det udbudt blandt strikkerne.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Takket være donationen har vi købt stort ind til billige penge og sparet på porto/transport hvor det var muligt. Ofte kører vi 3-4 skraldesække med strik ud til afdelingerne. Vi er gode til at huske at tage strik med, når vi alligevel har et ærende i den pågældende by.

Delmål

Klar til livet

Et godt fysisk og mentalt helbred er en grundlæggende forudsætning for børn og unges trivsel og muligheder for at udfolde deres potentiale. Vi vil arbejde for børn og unges mentale trivsel og gode relationer i de tidlige år, at børn og unge ikke bruger tobak, at de drikker mindre alkohol, bevæger sig og sover tilstrækkeligt og er med i fællesskaber.Mere om vores fokusområde Klar til livet