Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Sundhedsfremmende udflugt

Muhabet Aarhus

Om donationen

Muhabet er et aktivitetssted for blandt andre flygtninge og indvandrere, som er psykisk syge og traumatiserede. Muhabet Aarhus har tidligere med støtte fra TrygFonden afholdt en udflugt til Skæring Strand med stor succes, og derfor går denne donation til afholdelsen af endnu en udflugt med overnatning til samme destination for 20 personer. På turen kan deltagerne gå ture ved vandet, tale sammen og møde hinanden på en ny måde og samtidig have tid til stille refleksion. Turen vil være et afbræk i en hverdag uden så mange oplevelser.
Region
Midtjylland
Type
Projekt
Modtager
Muhabet Aarhus
Støttet beløb
13.019 kr., år 2020
Delmål
Fællesskaber for alle

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Ældre, Kvinder, Mænd

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har fortsat brug for særlig støtte til overnatnings- ture, da den kommunale støtte fortrinsvis er til at holde værestedet åbent i dagtimerne.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Ikke mindst fordi turen ligger i forlængelse af den længere corona-prægede periode har turen repræsenteret et bevis på, at der er håb om en tid med færre restriktioner og sygdomsbekymring og om at kunne vende tilbage til noget der ligner tiden før Corona. Gæsterne var samtidig begejstrede over, at vi denne gang havde mulighed for at overnatte flere dage og flere benyttede sig af det og fik en god individuel erfaring og styrket det sociale fælleskab.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi var så heldige med vejret de to dage, så det meste af tiden var der ikke behov for og det blev ikke efterlyst, at vi satte særlige aktiviteter i gang. Det meste af tiden blev der helt naturligt ophold ude i det gode vejr og med indehygge om aftenen. Vi holdt dog fast i gymnastik/ mindful yoga og spil - og lidt kreativt for de der havde lyst. Måske en slags planlagt " skattejagt" med opgaver/øvelser ude i området, ville have været en god ide.( Den tager vi med til næste gang)

Delmål

Fællesskaber for alle

Gode sociale relationer, oplevelsen af at høre til og dét at kunne være noget for andre er vigtigt for at føle sig tilfreds med livet. Vi vil bidrage til, at alle voksne har mulighed for at tage del i fællesskaber og få hjælp og støtte, hvis de er på vej ud af dem.

 
Mere om vores fokusområde Fællesskaber for alle