Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Tivolitur til udsatte børn

Ungdommens Røde Kors

Om donationen

En sommerferie er ikke en altid en selvfølge for alle børn. For nogle børn er det bare hverdag. For andre er det værre end hverdagen. På Smilets Lejr deltager 85 udsatte børn mellem 7-13 år. Lejrens formål er at støtte op om de gode ferieoplevelser målrettet de udsatte børn, så de kan se tilbage på ferien med glæde og har noget at fortælle om i skolen. Formålet med projektet er således at tilbyde de udsatte børn en udflugt til Tivoli Friheden, herunder transportomkostninger, entre og turpas samt midler til en is og lidt lommepenge. Målet med projektet er at give det enkelte barn en pause fra den ofte svære hverdag, de har.
Region
Syddanmark
Type
Projekt
Modtager
Ungdommens Røde Kors
Støttet beløb
35.625 kr., år 2015
Delmål

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn, Unge

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Når ungerne tager hjem fra ferie sidst på ugen slipper vores projekt omkring dem, og vi laver ikke yderligere opfølgning. Det eneste vi kan sige er at vi oplever år for at børnene vender tilbage, og vi ser som hovedregel en positiv udvikling i deres adfærd og trivsel år for år.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vores mål var at give ungerne en fantastisk oplevelse og det lykkedes rigtig godt. tivolituren var en af ugens højdepunkter og helt sikkert en dag der både blev set frem til, nydt i fulde drag og snakket om bagefter.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Tivolituren er en stor del af at nå vores mål - dog er andre "mere almindelige" aktiviteter på selve lejren også en stor del af vores mål. Det er en god kombination, hvor det ene ikke er mere vigtigt end det andet - men de komplimentere hinanden.