Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Trygt fællesskab for alle

AktivitetsJonglørerne

Om donationen

AktivitetsJonglørerne er en frivillig social forening, der bl.a. afholder gratis rollespil for sårbare og udsatte børn og unge og deres familier. Rollespil handler om samarbejde og indlevelse, og det giver børnene oplevelsen af, at de kan bidrage med noget positivt. Udover selve rollespillet er der også fokus på naturoplevelser med mad over bål og overnatning i det fri. Donationen gør det muligt at fortsætte aktiviteten for op mod 150 børn og unge og deres familier, som normalt ikke er aktive i foreningsregi.
Region
Nordjylland
Type
Projekt
Modtager
AktivitetsJonglørerne
Støttet beløb
125.000 kr., år 2021
Delmål
En plads i fællesskabet

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn, Unge

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
De deltagere og frivillige der har deltaget, har fået meget ud af det og er vokset med opgaverne. Det har vi bl.a. kunne se ved nogle deltagere, der stolt viste både søskende og færldre, at de havde lært at skyde med bue og pil, samt at de kunne ramme dyrene under jagten. (Printede billeder, ophængt i skoven) Der er fler at deltagerne der har arbejdet i koren, med hjælp for voksne. Vi har kunne følge dem og set at de er blevet mere afslappede i rollen, fået ansvar og levet sig mere ind i det.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Målet med at få 150 udsatte og sårbere børn og unge + deres familier, er ikke helt nået. Det kan skyldes, at vi ikke har kunne få planlagt nok workshops på skoler, fritidstilbud mm. Vi har forsøgt at få kontakt til dem, men dette har ikke været nemt. Vi har været på to fritidscentre og en skole alt i alt. Vi har deltaget i foreningsdag i 9210 og reklameret i Aalborg Centrum, der har givet synlighed, men ikke deltagere. Vi har stadig et rollespil i år, som der ikke er afholdt her om 2 uger.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Der er ikke mange børn og unge, der har taget mod tilbuddet om at komme og lave egne kostumer, rekvisitter og rollespilsvåben. Tanken er at det har været for frit, og for "overskueligt" for vores målgruppe. Når de kan lave næsten lige det de ville. Derfor har vi fundet frem til at vi vil fokuserer hver workshop på enkelte ting. Der har ikke været mange deltagere, der har sovet i skoven sammen med de frivillige. Det skyltes bl.a. deres eget manglende udstyr og det har været for meget for dem.