Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Trygt møde med sundhedsvæsenet

Social Sundhed

Om donationen

Organisationen Social Sundhed arbejder for at skabe større social lighed i sundhed ved bl.a. at tilbyde hjælp i form af ledsagelse og støtte til sundhedsaftaler samt anden kontakt til sundhedsvæsenet. Social Sundhed kan dermed også være et aflastende tilbud for pårørende til et menneske, der ofte er i kontakt med sundhedsvæsenet. Der er efterspørgsel på hjælp, og donationen gør det muligt at fortsætte indsatsen i det kommende år.
Region
Nordjylland
Type
Projekt
Modtager
Social Sundhed
Støttet beløb
392.144 kr., år 2021
Delmål

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har forankret digitaliseringen i vores grunduddannelse, og fremadrettet vil alle nye brobyggere uddannes i det digitale sundhedsvæsen. Vi får flere og flere henvendelser fra mennesker bosat i boligforeninger, og vi har stadig kontakt med flere af de mennesker, som vi har fulgt fra Aalborg Øst. Ugentligt hjælper vi med at bestille kørsel og tid til en sundhedsaftale. Vi støtter unge mennesker i det digitale sundhedsvæsen, ved at hjælpe dem med at finde en psykolog, som er åben for tilgang.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
I projektet har vi skabt kontakt til 53 nye personer, som vi har ledsaget til 159 sundhedsaftaler. Digitale tilbud har fyldt mindre end forventet. Vi har hvervet 26 nye brobyggere, som gennem uddannelse fik undervisning i det digitale sundhedsvæsen og rettigheder i sundhedsvæsenet. Vi har etableret samarbejde med yderligere tre boligforeninger - Himmerland boligforening, Lejerbo og Sundby-Hvorup Boligselskab.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Et forbedringspunkt kunne være at have afholdt flere lokale infomøder i forskellige områder. Med det formål at beboere kunne have mulighed for at komme forbi til en uforpligtende samtale, hvor de kunne høre mere om Social Sundhed. På den måde kunne vi måske have mødt flere beboere, som kunne have brug for støtte og ledsagelse.