Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Ukraine20

Zetland

Om donationen

Region
Landsdækkende
Type
Forskningsprojekt
Modtager
Zetland
Støttet beløb
100.000 kr., år 2022
Delmål
Alle med fra start

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Koret blev omtalt i flere medier (TV-avisen, Go´Morgen Live, Kristelig Dagblad, Tv2.dk) samt i to Zetland artikler. På baggrund af korets besøg i Danmark har koret fået flere henvendelser om måske at kunne samles igen andre steder i verden.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Med hjælp fra bl.a. TrygFonden blev det muligt at samle det ukrainske børnekor Shchedryk i Danmark fra den 18.-26. august 2022 bestående af 60 børn og unge samt 11 voksne. I den uge koret var i København gav de i alt fire koncerter og var omtalt i flere medier herunder DR og TV2. Koret gav koncert i Absalon Folkehus, Skt. Ansgars kirke, Kalvebod Fælledskole og Folketeatret.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Målet var at få koret samlet, så de kunne synge sammen og vise, hvordan musikken kan forbinde mennesker, hvilket er lykkedes.

Delmål

Alle med fra start

Alle børn og unge har brug for en hverdag med skolegang og fritidsliv i fællesskaber med jævnaldrende. Vi vil bidrage til at børn og unge, der vokser op i udfordrede familier, eller selv er udfordrede af psykiske og sociale vanskeligheder, kan leve et liv, der ligner det liv, alle andre børn og unge har.

Mere om vores fokusområde Alle med fra start