Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Weekendtur Danhostel Kaundborg

Café l'Oase, Røde Kors Allerød

Om donationen

Allerød Røde Kors arrangerer forskellige udflugter og weekendture for flygtninge, og i 2022 går turen til Danhostel Kalundborg med udflugter til Sommerland Sjælland og Vikingeborgen Trelleborg. 75 børn og voksne deltager på turen, der skal give børnene en spændende oplevelse sammen med andre børn og skabe nye venskaber, som de fortsat kan have glæde af, når de kommer hjem. Donationen er et bidrag til turen.
Region
Hovedstaden
Type
Projekt
Modtager
Café l'Oase, Røde Kors Allerød
Støttet beløb
38.750 kr., år 2022
Delmål
Alle med fra start

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn og unge, Voksne, Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har stadig kontakt til de, der deltog på weekendturen. Familierne deltager i vore arrangementer. Vi har efter weekenden arrangeret havnerundfart i København med madpakkespisning i Kongens Have. Vi har holdt dansefest for kvinder og børn. I november har vi fællesspisning og underholdning i samarbejde med Lillerød kirke, og i december har vi booket Centerhallen i Hillerød til pizzaspisning og raflespil. Herudover kommer familierne til os, når de har behov for hjælp til opholdstiladelser mv.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
88 personer var afsted på en herlig weekend med mange gode oplevelser. Der blev knyttet fine venskaber, især blandt børnene. Det var dejligt at se, hvordan de fandt sammen, og se at de store tager sig af de små. Det var også tydeligt at se, at forældrene slapper af og nyder glæden ved at se, at børnene har det sjovt sammen. De deltagende familier har en meget stram økonomi, og det er dejligt at kunne give dem nogle gode oplevelser sammen med deres børn, uden at de skal tænke over udgifterne.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Turen var en stor succes. Alle var glade og tilfredse, så vi føler ikke, at vi kunne have gjort noget anderledes.

Delmål

Alle med fra start

Alle børn og unge har brug for en hverdag med skolegang og fritidsliv i fællesskaber med jævnaldrende. Vi vil bidrage til at børn og unge, der vokser op i udfordrede familier, eller selv er udfordrede af psykiske og sociale vanskeligheder, kan leve et liv, der ligner det liv, alle andre børn og unge har.

Mere om vores fokusområde Alle med fra start