Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Weekendtur til flygtningefamilier

Allerød Røde Kors

Om donationen

Som flygtning i Danmark er det sjældent, man kan slappe af med sin familie og glemme problemerne i hjemlandet. Allerød Røde Kors ønsker med denne donation at arrangere en weekendtur til Danhostel Kalundborg og udflugter til Sagnlandet Lejre og Birkegårdens Haver for flygtningefamilier. Formålet med projektet er, at deltagerne danner et netværk, og at børnene især får en masse oplevelser, så de også har noget at fortælle til deres skolekammerater.
Region
Hovedstaden
Type
Projekt
Modtager
Allerød Røde Kors
Støttet beløb
33.750 kr., år 2018
Delmål
Alle med fra start

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn, Kvinder, Mænd

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi ser stadig familierne i caféen og de kommer til vore arrangementer. Senest holdt vi julefest for 90 personer søndag den 16. december. Familierne er også medvirkende til at fortælle personer, der ikke kender til caféen om os og fortæller folk, hvor de kan henvende sig, når de har brug for en hjælpende hånd.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Familierne havde en herlig weekend, hvor de ikke skulle tænke på andet end at hygge sig og have det dejligt sammen med deres børn. De skulle ikke tænke på madlavning, og behøvede ikke at bekymre sig om, hvad de aktiviteter vi hyggede os med kostede. Vi var oven i købet så heldige, at vi havde herligt sommervejr. En lille beretning om weekenden er indsendt til jer sammen med regnskabet.Det

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Det mener vi ikke. Alt klappede - og alle var glade.

Delmål

Alle med fra start

Alle børn og unge har brug for en hverdag med skolegang og fritidsliv i fællesskaber med jævnaldrende. Vi vil bidrage til at børn og unge, der vokser op i udfordrede familier, eller selv er udfordrede af psykiske og sociale vanskeligheder, kan leve et liv, der ligner det liv, alle andre børn og unge har.

Mere om vores fokusområde Alle med fra start