Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Workshop og teatersportsdag

Specialskolen Enghaveskolen, Odense

Om donationen

Specialskolen Enghaveskolen i Odense har modtaget støtte til en workshop og teatersportsdag for skolens teaterhold. Dagen vil bestå af en workshop for eleverne, en forestilling med impro-comedy-truppen Kosmonauterne og derefter bowling og fællesspisning på en restaurant. Enghaveskolen er en specialskole for børn med handicap, og de fleste har derudover diagnoser som ADHD, autisme, spasticitet, hjerneskader mv.
Region
Syddanmark
Type
Projekt
Modtager
Specialskolen Enghaveskolen, Odense
Støttet beløb
24.000 kr., år 2019
Delmål
Alle med fra start

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn, Unge

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi lærte mange nye øvelser på dagen. Nogle var fantastiske men andre var svære. Vi er stille og roligt igang med at implementere øvelserne i den ugentlige træning, men nye ting kan godt tage tid at lære og accepterer for vores elever.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
På dagen havde vi en flok elever der strålede af energi og glæde. Der blev skabt stærkere relationer på tværs af klasserne. Eleverne turde lave øvelserne der udfordrede deres kropssprog, følelser og mimik med et smil på læben. Da hele skolen senere blev inviteret ind og se professionelle lave Impro Comedy, fik mange også øjnene op for hvor sjov den stilart kan være. En helt igennem fantastisk dag!

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Man kan altid overveje at gøre noget anderledes. Vi har også selv haft andre aktiviteter oppe at vende. Flere af dem kunne også være blevet til gode oplevelser, men også givet en anderledes dag. I bund og grund syntes jeg aktiviteterne for dagen passede med hvad eleverne kunne holde til men samtidig fik fuld udbytte af.

Delmål

Alle med fra start

Alle børn og unge har brug for en hverdag med skolegang og fritidsliv i fællesskaber med jævnaldrende. Vi vil bidrage til at børn og unge, der vokser op i udfordrede familier, eller selv er udfordrede af psykiske og sociale vanskeligheder, kan leve et liv, der ligner det liv, alle andre børn og unge har.

Mere om vores fokusområde Alle med fra start