Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Yoga/dybdespæning & meditation

Samlingspunkt Indre By

Om donationen

Samlingspunkt Indre By er en forening med 181 medlemmer, som er pensionister bosiddende i København. Foreningen tilbyder gymnastik hver anden uge, og udover fællesskabet og socialt samvær er målet at inspirere til at leve et langt og sundt liv med sundhed og velvære. Med donationen kan foreningen tilknytte en yogainstruktør, som kan undervise i yoga, dybdeafspænding og meditation, samt indkøbe yogamåtter og puder.
Region
Hovedstaden
Type
Projekt
Modtager
Samlingspunkt Indre By
Støttet beløb
10.500 kr., år 2022
Delmål
Flere gode leveår

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har haft to dygtige undervisere som vi selvfølgelig gerne ville beholde. De har lært os en masse og givet os redskaber til at holdet skal fortsætte på frivillig basis.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Projektet har været en stor succes og givet meget glæde blandt borgerne og forhøjet deres livsglæde, sundhed og smidighed.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Alt har været perfekt tilrettelagt og alle har haft stor fornøjelse med projektet. Dog ville vi ønske at vi havde mere plads, et større lokale så flere havde mulighed for at deltage. Det var desværre nødvendigt at lave en venteliste.

Delmål

Flere gode leveår

Evnen til at kunne klare sig selv i dagligdagen, et godt fysisk og mentalt helbred og deltagelse i fællesskaber. Vi ønsker at bidrage til, at flere ældre får flere gode leveår med højere livskvalitet.
Mere om vores fokusområde Flere gode leveår