Søg støtte

Søg

Søg om masterclass i systemisk forandring

Vil du gerne blive klogere på systemisk forandring, og hvordan metoderne kan anvendes til at løse komplekse samfundsproblemer og udfordringer? Så kan du nu ansøge TrygFonden om et masterclass-forløb.

TrygFonden udbyder nu fem pladser på et kommende masterclass-forløb i systemisk forandring til ansatte i organisationer, der arbejder med komplekse samfundsproblemer og udfordringer.

Din titel er ikke afgørende, men det er din ambition om at løse komplekse samfundsproblemer og udfordringer med nye virkningsfulde greb, opbakning fra din organisation – og din indstilling til at lære i fællesskab og dele sejre og udfordringer med de øvrige på holdet.

Masterclass-forløbet i systemisk forandring finder sted i perioden 22. maj til 4. oktober 2024. Det er for dig, der ønsker at blive godt klædt på til at udvikle, lede og planlægge indsatser med varig forandring som mål.

Masterclass-forløbet koster normalt 32.995 kr. ex moms – men TrygFonden tilbyder at betale forløbet for op til fem deltagere. Du ansøger om at komme i betragtning ved at udfylde formularen nedenfor. Det er Akademiet for Social Innovation, der forestår udvælgelsen af de fem personer, der ansøger om en plads.

Uddannelsen ledes af Anders Dybdal, adm. direktør i forandringsbureauet Operate, i samarbejde med Britt Wendelboe, projektchef i TrygFonden, og udbydes normalt gennem Altinget og Mandag Morgen, hvor du kan læse mere om forløbet.

Der er ansøgningsfrist  søndag d. 3. marts, og du modtager svar på din ansøgning i uge 12.