Søg støtte

Søg

Søg om masterclass i systemisk forandring

Vil du gerne blive klogere på systemisk forandring, og hvordan metoderne kan anvendes til at løse komplekse, vilde problemer? Så kan du nu ansøge TrygFonden om et masterclass-forløb.

TrygFonden udbyder nu fire pladser på et kommende masterclass-forløb i systemisk forandring til ansatte i organisationer, der arbejder med komplekse udfordringer og vilde problemer.

Din titel er ikke afgørende, men det er din ambition om at løse komplekse, vilde problemer med nye virkningsfulde greb – og din indstilling til at lære i fællesskab og dele sejre og udfordringer med de øvrige på holdet.

Masterclass-forløbet i systemisk forandring finder sted i perioden 7. september til 10. november 2023. Det er for dig, der ønsker at blive godt klædt på til at udvikle, lede og planlægge indsatser med varig forandring som mål.

Masterclass-forløbet koster normalt 29.995 kr. ex moms – men TrygFonden tilbyder at betale forløbet for op til fire deltagere. Du ansøger om at komme i betragtning ved at udfylde formularen nedenfor. Det er Akademiet for Social Innovation, der forestår udvælgelsen af de fire personer, der ansøger om en plads.

Uddannelsen ledes af Anders Dybdal, adm. direktør i forandringsbureauet Operate, i samarbejde med Britt Wendelboe, projektchef i TrygFonden, og udbydes normalt gennem Altinget og Mandag Morgen, hvor du kan læse mere om forløbet.

 

Der er nu lukket for ansøgninger. Har du ansøgt, kan du forvente svar i uge 32.