Søg støtte

Søg

Nyhed -

TryghedsGruppen vedtager medlemsbonus på 750 mio. kr. i 2018

TryghedsGruppens repræsentantskab har netop besluttet at udbetale en bonus på samlet op til 750 mio. kr. til sine medlemmer. Det er tredje år i træk, der er besluttet en bonus på 8 pct. af medlemmernes samlede indbetalinger af præmier i Tryg.


Som i 2016 og 2017 kan medlemmerne – kunderne i Tryg – i 2018 igen se frem til at få en kontant bonus udbetalt gennem deres medlemskab af TryghedsGruppen. På dagens ordinære repræsentantskabsmøde vedtog TryghedsGruppens 70 medlemsvalgte repræsentanter at udbetale en bonus til medlemmerne på 8 pct. af deres forsikringspræmier for 2017, hvilket samlet svarer til ca. 750 mio. kr.

”Vi glæder os over at have overskud til at kunne give medlemmerne bonus igen i år. Vi besluttede at indføre en bonusordning i 2015, og siden har vi gennem solide økonomiske resultater kunnet udbetale betydelige beløb til medlemskredsen hvert år. Det styrker relationen til og tilfredsheden hos vores medlemmer,” siger Jens Bigum, formand for TryghedsGruppens repræsentantskab. 

TryghedsGruppen står også bag TrygFonden. TryghedsGruppens repræsentantskab øgede bevillingen til TrygFonden fra 550 til 600 mio. kr. i 2017. Den øgede bevilling er fastholdt for 2018.

Michael Carlsen

Kommunikationsdirektør