Søg støtte

Søg

Nyhed -

Gurli Martinussen stopper til efteråret som direktør for TrygFonden

Gurli Martinussen fratræder med udgangen af september 2019 sin stilling i direktionen i TryghedsGruppen, hvor hun siden 2003 har stået i spidsen for TrygFondens mange aktiviteter. Bestyrelsen og Gurli Martinussen er enige om, at det er det rigtige tidspunkt at overdrage stafetten til TryghedsGruppens nye ledelse.


TrygFondens direktør Gurli Martinussen giver nu stafetten videre til en ny direktion med Rie Odsbjerg Werner i spidsen og Ulrik Andersson som økonomidirektør. 

”Jeg er taknemmelig for, at jeg har fået mulighed for at stå i spidsen for opbygningen af TrygFonden. Og så er jeg utrolig stolt af, hvad vi i TrygFonden har opnået og af den organisation, som jeg giver videre til TryghedsGruppens nye direktion, der fremover vil stå i spidsen for både TryghedsGruppen og TrygFonden. Personligt ser jeg frem til at tage hul på et nyt kapitel i mit virke,” siger direktør Gurli Martinussen.

JEG ER TAKNEMMELIG FOR, AT JEG HAR FÅET MULIGHED FOR AT STÅ I SPIDSEN FOR OPBYGNINGEN AF TRYGFONDEN

Gurli Martinussen har stået i spidsen for TrygFonden i 16 år, hvor fonden har øget sine tryghedsskabende aktiviteter fra 53 mio. i 1998 til 600 mio. i 2019.

TryghedsGruppen har udover TrygFonden og hovedejerskabet af Tryg A/S en bonusordning til medlemmerne. I de kommende år har repræsentantskabet besluttet at iværksætte stadig flere medlemsaktiviteter blandt TryghedsGruppens 1,4 mio. medlemmer.

”Jeg vil gerne takke Gurli Martinussen for hendes store arbejde med at udvikle TrygFonden fra en lille ukendt velgørenhedsfond til i dag at være den mest kendte almennyttige fond, der uddeler 600 mio. kr. årligt til aktiviteter indenfor sundhed, sikkerhed og trivsel. Efter Gurli Martinussens mangeårige og værdsatte indsats er bestyrelsen og Gurli Martinussen enige om, at det er et godt tidspunkt at overdrage stafetten til TryghedsGruppens nye ledelse,” siger bestyrelsesformand Ida Sofie Jensen.

Der vil blive mulighed for at sige farvel til Gurli Martinussen og goddag til Rie Odsbjerg Werner og Ulrik Andersson ved en reception den 30. september 2019 kl. 14-17 hos TryghedsGruppen, Hummeltoftevej 49, 2830 Virum.

Michael Carlsen

Kommunikationsdirektør