Søg støtte

Søg

Nyhed -

Repræsentantskabet vedtager justeret formålsbestemmelse og næste års uddelingsniveau

TryghedsGruppens repræsentantskab har besluttet at justere selskabets formålsbestemmelse. Det sker for at mødekomme Trygs ønske om videre rammer for at kunne udvikle forsikringsvirksomhedens forretningsområder. Næste års uddelingsniveau for TrygFonden er desuden fastsat til 500-650 mio. kr.


Beslutningerne blev vedtaget på TryghedsGruppens digitale repræsentantskabsmøde torsdag den 29. oktober.

”TryghedsGruppen ønsker at være en god, langsigtet og fremsynet ejer af Tryg. Derfor har repræsentantskabet i dag besluttet at bakke op om Trygs behov for i fremtiden at kunne levere flere ydelser, som efterspørges af kunderne, og som styrker forsikringsvirksomheden, uden at være klassisk forsikring”, siger TryghedsGruppens bestyrelsesformand Ida Sofie Jensen.

Samtidig blev det besluttet, at næste års uddelingsniveau i TrygFonden kommer til at ligge i spændet mellem 500 mio. kr. og 650 mio. kr. Uddelingsniveauet bliver gjort afhængigt af årets resultat for TryghedsGruppen som en konsekvens af COVID19.

Vi håber naturligvis, at TrygFonden kan bibeholde sit nuværende høje uddelingsniveau på 650 mio. kr.

Ida Sofie Jensen, formand TryghedsGruppens bestyrelse

Coronakrisen har naturligt sænket forventningerne til afkastet af TryghedsGruppens investeringer i 2020. Det er derfor repræsentantskabets ønske, at usikkerheden om det økonomiske resultat i 2020 bør afspejles i den afsatte beløbsramme for TrygFondens uddelinger i 2021. 

”Vi håber naturligvis, at TrygFonden kan bibeholde sit nuværende høje uddelingsniveau på 650 mio. kr. og vil under alle omstændigheder kunne gennemføre vores planlagte aktiviteter med vores mange samarbejdspartnere og samtidig kunne støtte ansøgere, der har gode idéer til projekter og indsatser, der skaber større tryghed i Danmark”, forklarer Ida Sofie Jensen.