Søg støtte

Søg

Nyhed -

TryghedsGruppen ansætter ny kommunikationsdirektør

Morten Jakobsen er blevet ansat som kommunikationsdirektør i TryghedsGruppen og TrygFonden. Han kommer fra en stilling som kommunikationschef og chefredaktør hos Dansk Sygeplejeråd og skal blandt andet bidrage til udviklingen af TrygFondens position som almennyttig samfundsaktør og TryghedsGruppens rolle som demokratisk virksomhed.


Den 1. maj 2023 tiltræder Morten Jakobsen som ny kommunikationsdirektør i TryghedsGruppen og TrygFonden med ansvar for kommunikationen på tværs af TryghedsGruppen og TrygFonden. Han skal understøtte og fortsat udvikle den stærke position for TrygFondens almennyttige arbejde og videreudvikle TryghedsGruppens position og rolle som demokratisk virksomhed og medlemsdemokratisk organisation.

Morten Jakobsen kommer fra en stilling som kommunikationschef og chefredaktør hos Dansk Sygeplejeråd, hvor han har været siden 2018. Han har tidligere været kommunikationsdirektør i Diabetesforeningen, pressechef hos Kræftens Bekæmpelse samt journalist, reporter og leder hos Danmarks Radio.

Jeg glæder mig til at få Morten på holdet og bidrage til at sætte retningen for TryghedsGruppens og TrygFondens kommunikation

Rie Odsbjerg Werner, adm. direktør i TryghedsGruppen

Adm. direktør i TryghedsGruppen, Rie Odsbjerg Werner, ser frem til samarbejdet med Morten Jakobsen:

”Kommunikation spiller en central rolle for både TrygFondens og TryghedsGruppens arbejde og position. Med ansættelsen af Morten har vi fået en person, som har indgående erfaring med eksekvering af mange forskellige kommunikationsindsatser og med et stærkt blik for, hvad der skal til for at skabe samfunds- og adfærdsforandring gennem kommunikation og formidling. Jeg glæder mig til at få Morten på holdet og bidrage til at sætte retningen for TryghedsGruppens og TrygFondens kommunikation samt sikre, at de strategiske målsætninger omsættes til konkret kommunikation, der gør en forskel i praksis.”

Morten Jakobsen ser TryghedsGruppen og TrygFonden som væsentlige samfundsaktører med en betydelig samfundsmæssig indflydelse:

”At kunne bidrage til at øge trygheden i Danmark gennem TrygFondens almennyttige arbejde såvel som at udvikle TryghedsGruppen som demokratisk virksomhed er opgaver, jeg ser frem til med både stor ydmyghed, stolthed og energi. Tryghed er med til at øge tilliden til andre mennesker og dermed også en styrkende faktor for demokratiet. Det arbejde glæder jeg mig meget til at blive en del af."

Har du spørgsmål?

Robert Neimanas

Pressechef