Søg støtte

Søg

Nyhed -

Kommunikationskonsulent til nyhedsbrev og digitalt indhold

Kan du styre vores nyhedsbrev og websites med sikker hånd, mens vores redaktør er på barsel? Så er det måske lige dig, vi står og mangler til et syv måneders barselsvikariat i TryghedsGruppen og TrygFonden.


Er du en digital indholdsperson, der kan få de vigtigste historier til at leve i vores nyhedsbrev? Kan du holde styr på vores fire websites, så de rammer målgruppernes behov? Og er du en tillidsfuld og selvstændig person, der trives i et tæt samarbejde med mange kolleger? Så er du måske den kommunikationskonsulent, vi søger til et syv måneders barselsvikariat i TryghedsGruppen.

Det skal du lave hos os

Vores nyhedsbrevs- og webredaktør skal på barsel, og derfor har vi brug for en digital velbevandret kommunikationskonsulent til at overtage en række opgaver i det digitale kommunikationsteam. Vi har travlt med at kommunikere om TrygFondens aktiviteter og om vores medlemsdemokrati i TryghedsGruppen samt understøtte digitale platforme til vores mange brugere og 1,5 millioner medlemmer.

Du kommer til at producere og udsende vores ugentlige nyhedsbrev, hvor vi fortæller om TryghedsGruppens og TrygFondens aktiviteter, ligesom du skal være den primære redaktør på vores fire websites: tryghed.dk, hjertestarter.dk, respektforvand.dk og besogshunde.dk. Derudover afholder vi hvert år valg til repræsentantskabet, hvor du også vil blive involveret i kommunikationen til vores medlemmer.

Vi forventer, at du

  • Har solid erfaring med indholdsproduktion specielt til digitale kanaler.
  • Har flair for digitale systemer – du behøver ikke være ekspert, men skal kunne håndtere forskellige platforme. Kendskab til Sitecore og Peytz Mail er en fordel.
  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret med styr på detaljer og processer – også i travle perioder.
  • Har erfaring med at samarbejde med andre fagligheder og på tværs af kommunikationsplatforme.
  • Har et stort drive, får tingene til at ske og får ideerne eksekveret i praksis.
  • Er en god kollega, som både er hjælpsom og kan bede om hjælp, når det er nødvendigt.
  • Har en relevant uddannelse – formentlig journalist, kommunikationsuddannet eller lignende og helst nogle års erfaring med lignende opgaver.

Om os

Du vil blive en del af kommunikationsteamet med ti kolleger med forskellige kommunikations-fagligheder. Vi går op i at have en sjov arbejdsdag og er en uhøjtidelig afdeling i en organisation, som prioriterer stort råderum for den enkelte. De vigtige ting i vores hverdag er samarbejde, hjælpsomhed, faglig udfoldelse, stærke resultater og en god balance mellem arbejds- og privatliv. Vi har en politik om fleksibel arbejdstilrettelæggelse, som giver den enkelte stor fleksibilitet under hensyn til opgaverne.

TryghedsGruppen er et medlemsbaseret selskab med flere end 1,5 mio. medlemmer. TryghedsGruppen er den største aktionær i forsikringsselskabet Tryg og står bag de almennyttige aktiviteter i TrygFonden.

Hvad tilbyder vi?

Der er tale som en tidsbegrænset stilling fra 1. juni 2024 til og med den 31. december 2024. Lønnen forhandles med udgangspunkt i relevant erfaring og kvalifikationer.

Lyder det interessant?

Lyder stillingen som noget for dig, så send gerne din ansøgning og CV sendes senest 10. april 2024 til job@tryghedsgruppen.dk.

Skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kommunikationsdirektør Morten Jakobsen 6195 6600 (helst ikke i uge 13).

Vi forventer at afholde samtaler i uge 16 og 17. I forbindelse med anden samtale kan du få stillet en case.

Har du spørgsmål?

Morten Jakobsen

Kommunikationsdirektør