Søg støtte

Søg

Nyhed -

TryghedsGruppen fik et resultat på 242 mio. kr. i første kvartal 2024

Med udgangspunkt i et solidt kvartalsresultat for Tryg – på trods af et højere antal vejr- og storskader end normalt – opnåede TryghedsGruppen et resultat på 242 mio. kr. i årets første kvartal.


Resultatet er en forbedring i forhold til sidste år, hvor første kvartal gav et resultat på 47 mio. kr. I resultatet indgår blandt andet et samlet bidrag på 85 mio. kr. fra TryghedsGruppens investeringer i Falck og SATS.

Som største ejer glæder vi os over, at Tryg i et vanskeligt kvartal med høje skadesomkostninger har leveret et rigtig solidt resultat

Jørn Rise Andersen, formand for TryghedsGruppen

Ejerskabsandel øges fortsat

TryghedsGruppen har et mål om at øge ejerandelen af Tryg til over 50 pct. Tryg afsluttede i januar et aktietilbagekøbsprogram, hvor TryghedsGruppen ikke deltog i aktietilbagekøbet og dermed øgede sin ejerandel af Tryg. Ved udgangen af kvartalet var TryghedsGruppens ejerandel af Tryg således steget til 47,8 pct. mod en ejerandel på 46,8 pct. i første kvartal sidste år. 

”Som største ejer glæder vi os over, at Tryg i et vanskeligt kvartal med høje skadesomkostninger har leveret et rigtig solidt resultat samtidig med, at vi fortsat øger vores ejerandel på vej mod vores strategiske mål om at nå en ejerandel på over 50 pct.”, siger Jørn Rise Andersen, formand for TryghedsGruppen.

TrygFonden fastholder uddelingsniveau

TrygFonden har uddelt 92 mio. kr. i årets første kvartal. Der er afsat en samlet pulje på op til 680 mio. kr. for hele året. TrygFonden fastholder dermed et stabilt og højt uddelingsniveau med mulighed for flere tryghedsskabende aktiviteter i 2024.

Har du spørgsmål?

Robert Neimanas

Pressechef