Søg støtte

Søg

Konkurrencebetingelser

Under valget kan du deltage i en spørgeskemaundersøgelse omkring den digitale afstemning. 

Hvis du deltager og svarer på vores spørgsmål senest den 7. februar 2024, er du med i lodtrækningen om en elcykel af mærket Centurion (modellen BASIC E) til en værdi af 13.999 kr. Din mulighed for at vinde konkurrencen er uafhængig af, hvordan du besvarer spørgsmålene.  

Er du den heldige vinder, vælger du selv, om du vil vinde en herre- eller damemodel. Hvis modellerne er udsolgte, når lodtrækningen sker, forbeholder vi os ret til at vælge en anden elcykel til samme værdi som præmie. 

Der udtrækkes én vinder, og du kan kun deltage i konkurrencen én gang.

Vinderen udtrækkes i uge 8. Vinderen får direkte besked via det telefonnummer, vedkommende har opgivet. Hvis vinderen ikke besvarer TryghedsGruppens henvendelse inden for fem dage, forbeholder TryghedsGruppen sig retten til at trække en anden vinder.  

Vi leverer præmien til vinderen. Konkurrencen er omfattet af spilafgiftsloven, og vi betaler spilafgiften.  

Ansatte og repræsentanter i TryghedsGruppen samt kandidater, der stiller op til TryghedsGruppens valg 2024, kan ikke deltage i konkurrencen. 

Når du vælger at deltage i lodtrækningen, giver du samtykke til, at TryghedsGruppen behandler de oplyste persondata til brug for gennemførelsen af lodtrækningen og kontakt til dig, hvis du vinder. Dine data bruges ikke til andre formål og slettes, når præmien er uddelt. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte TryghedsGruppen på info@tryghedsgruppen.dk eller telefon 45 26 08 26. Du kan læse mere om dine rettigheder efter persondatalovgivningen her.

Har du spørgsmål?

Stine Tolstrup

Projektleder