Søg støtte

Søg

Konkurrencebetingelser

Deltag i lodtrækningen om et gavekort til SofaCompany på 8.000 kr., når du stemmer digitalt.

Under valget kan du deltage i en spørgeskemaundersøgelse omkring den digitale afstemning.

Hvis du deltager og svarer på vores spørgsmål senest den 12. februar 2021., er du med i lodtrækningen om et gavekort til en værdi af 8.000 kr. til SofaCompany. Din mulighed for at vinde konkurrencen er uafhængig af, hvordan du besvarer spørgsmålene. 

Der udtrækkes én vinder, og du kan kun deltage i konkurrencen én gang.

Vinderen udtrækkes i uge 8. Vinderen får direkte besked via den mailadresse, vedkommende har opgivet Hvis vinderen ikke besvarer TryghedsGruppens henvendelse indenfor frem dage, forbeholder TryghedsGruppen sig retten til at trække en anden vinder. 

Vi leverer præmien til vinderen. Konkurrencen er omfattet af spilafgiftsloven, og vi betaler spilafgiften. Ansatte og repræsentanter i TryghedsGruppen samt kandidater, der stiller op til TryghedsGruppens valg 2021, kan ikke deltage i konkurrencen.

Når du vælger at deltage i lodtrækningen, giver du samtykke til, at TryghedsGruppen behandler de oplyste persondata til brug for gennemførelsen af lodtrækningen og kontakt til dig, hvis du vinder. Dine data bruges ikke til andre formål og slettes, når præmierne er uddelt. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte TryghedsGruppen på info@tryghedsgruppen.dk eller telefon 45 26 08 26. Du kan læse mere om dine rettigheder efter persondatalovgivningen her

Sådan kommer du i gang med undersøgelsen og konkurrencen

Hvis du har stemt og ønsker at udfylde undersøgelsen:

For at komme tilbage til kvitteringssiden, skal du trykke på tilbageknappen i din browser. Herefter skal du trykke på "Klik her for at deltage i undersøgelsen".

Hvis du ikke har stemt endnu og gerne vil stemme:

Klik på linket "Stem nu" i banneret nedenfor.

Har du spørgsmål?

Kristoffer Boye Astrup

Sekretariats- og medlemschef