Søg støtte

Søg

Konkurrencebetingelser

Hvis du deltager i medlemsafstemningen senest d. 1.9.2023, er du med i lodtrækningen om en elcykel af mærket Winther Superbe 2 til en værdi af 18.499 kr.

Når du har afgivet din stemme, vil du blive præsenteret for en formular, som du skal udfylde for at deltage i lodtrækningen om en elcykel. Din mulighed for at vinde konkurrencen er uafhængig af, hvilket emne du stemmer på.

Er du den heldige vinder, vælger du selv, om du vil vinde en herre- eller damemodel. Hvis modellerne er udsolgte, når lodtrækningen sker, forbeholder vi os ret til at vælge en anden elcykel til samme værdi som præmie.

Der udtrækkes én vinder, og du kan kun deltage i konkurrencen én gang.

Vinderen udtrækkes i uge 36. Vinderen får direkte besked via den mailadresse, vedkommende har opgivet. Hvis vinderen ikke besvarer TryghedsGruppens henvendelse inden for fem dage, forbeholder TryghedsGruppen sig retten til at trække en anden vinder.

Vi leverer præmien til vinderen. Konkurrencen er omfattet af spilafgiftsloven, og vi betaler spilafgiften.

Ansatte og repræsentanter i TryghedsGruppen kan ikke deltage i konkurrencen.

Når du deltager i konkurrencen, behandler vi de oplyste persondata til brug for gennemførelsen af lodtrækningen og kontakt til dig, hvis du vinder. Dine data bruges ikke til andre formål og slettes, når præmierne er uddelt.

Du kan læse mere om vores behandling og dine rettigheder efter persondatalovgivningen her.

Har du spørgsmål?

Maria Damm-Hansen

Projektleder