Søg støtte

Søg

Presse

Her finder du vores logoer, nyheder, seneste årsrapporter samt presse- og kommunikationskontakter. Du er altid velkommen til at maile eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.
Pressechef Robert Neimanas

Overvær vores repræsentantskabsmøde

Når TryghedsGruppen holder ordinært repræsentantskabsmøde, er pressen velkommen til at deltage i den åbne del af dagsordenen.

Det næste møde finder sted tirsdag den 12. marts 2024 i København. Læs invitationen til pressen.

Designguide

Du kan finde vores logoer og principper for design i TryghedsGruppen og TrygFondens fælles designguide.

Bemærk, at logoer kun må anvendes i overensstemmelse med gældende lovgivning og god skik. Det er bl.a. ikke tilladt at anvende logoerne på en måde, hvor de kan være vildledende, fx ved at antyde, at TryghedsGruppen eller TrygFonden står bag eller støtter materialer, produkter, organisationer, virksomheder eller personer. Logoerne må fx heller ikke anvendes til formål eller aktiviteter, der er ulovlige eller som strider mod vores formål og værdier, eller på en måde som i øvrigt kan skade eller udnytte vores omdømme.

Hvis logoerne anvendes i strid med ovenstående kan vi bl.a. kræve, at logoet straks fjernes og brugen ophører. Se vores vilkår for nærmere oplysninger om ophavsret, links og logo.

Oplever du problemer med at downloade logoerne? Kontakt kommunikationskonsulent Anita Sørensen på as@tryghedsgruppen.dk

Vores nyheder

Vi fortæller om vores arbejde. Både når TrygFondens projekter gør en forskel, når TryghedsGruppen udbetaler bonus, og når forskning, vi støtter, konkluderer noget interessant. Du kan holde dig opdateret gennem vores nyheder.