Søg støtte

Søg

Thereses Køkken

Klirren med bestik og summen af stemmer fylder lokalet hos Thereses Køkken, når der inviteres til fællesspisning, snak, grin og god stemning.

Mange kæmper med ensomhed, og det går ud over ens trivsel og livskvalitet at mangle et socialt netværk. Derfor åbnede Therese Christiansen tilbage i 2019 sit hjerte og sin dør til Bageren & Thereses Køkken i Rødby.

Hun inviterede alle, der savnede selskab, til fællesspisning og en mulighed for nye bekendtskaber. Initiativet blev en kæmpe succes, og fællesspisningerne har siden udviklet sig til at være en fast begivenhed, som er med til at skabe nye relationer og ikke mindst ekstra sammenhold i lokalområdet.

Til hver fællesspisning kommer 60-75 mennesker over 60 år. En kok står for maden, og serveringspersonalet varter deltagerne op, så de blot skal koncentrere sig om at hygge sig. Gæster, der ikke selv har mulighed for at komme til og fra fællesspisningen, bliver hentet og bragt, for hos Therese er ingen til besvær. Her handler det om livsglæde og fællesskab, og alle skal have mulighed for at være med.