Søg støtte

Søg

Nyhed -

Stil op og vær med til at skabe tryghed i Midtjylland

Et netværk af hjertestartere, der redder liv, og lokale tryghedsskabende projekter. Det er blot et par eksempler på almennyttige initiativer, som TryghedsGruppen og TrygFonden står bag i Region Midtjylland. Nu kan du få indflydelse ved at stille op som kandidat.


I Region Midtjylland findes der ca. 3500 hjertestartere, der er registreret i TrygFondens Hjertestarter-Netværk. De kan være forskellen på liv eller død, når et menneske falder om med hjertestop. 

Hjertestarter-Netværket er et af TrygFondens hundredevis af initiativer over hele landet. Det er TryghedsGruppen, der står bag TrygFonden, og det er TryghedsGruppens 70 repræsentanter – heriblandt 16 fra Region Midtjylland – der bl.a. bestemmer TrygFondens strategi. 

Fra 31. oktober har de 270.000 borgere i Region Midtjylland, der er medlem af TryghedsGruppen, mulighed for at stille op til repræsentantskabet.

Stor indflydelse på den lokale tryghed

Jens Bigum, formand for TryghedsGruppens repræsentantskab, ser frem til valget.

”Hvis du går op i den lokale tryghed i Region Midtjylland, så har du lige nu en fantastisk mulighed for at få indflydelse på TryghedsGruppens og TrygFondens arbejde ved at stille op som kandidat til repræsentantskabet. Det er et spændende og meget givende arbejde,” siger han. 

De midtjyske repræsentanter, der bliver valgt, kan se frem til bl.a. at få indflydelse på, om der skal udbetales bonus til medlemmerne og hvilke lokale projekter, der skal have støtte i Region Midtjylland. 

I 2017 donerer det regionale råd for i alt 14,7 mio. kr., bl.a. til en kommunal sociolance, der skal hjælpe socialt udsatte borgere samt oprettelsen af et netværk for ensomme ældre.

Kristoffer Boye Astrup

Sekretariatschef